help!!!!problém s directx 9.0.c

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
jarda.otta
Začátečník
Začátečník

help!!!!problém s directx 9.0.c

Příspěvek od jarda.otta »

Mám problém s rozhraním directx 9.0.c. při různých instalacích mě hlásí systém že potřebuju rozhraní directx vyšší než 8.1. měl jsem ale nainstalován directx 9.0.c. tak jsem ho znova přeinstaloval ale v tom byl problém. Když dám diagnostiku directx tak po spuštění se objeví 2 hlášky. A to tyto:Při posledním spuštění narazil program Dxdiag na problémy při přístupu k rozhraní DirectMuzic.chcete rozhraní DirectMuzic vynechat?, a druhá :Při posledním spuštění narazil program Dxdiag na problémy při přístupu k rozhraní DirectShow.chcete rozhraní DirectShow vynechat?.Když dám ne program se ukončí. Když dám ano pokračuje, ale pak nahlásí chybu.Když kliknu na záložku soubory rozhraní directx, tak je tam napsáno toto a u zmíněného souboru je žlutý vykřičník:Soubor gcdef.dll je starší verze, která může způsobit problémy. dále když kliknu na záložku hudba, tak je tam napsáno toto a test nefunguje:Nebyly nalezeny žádné porty rozhraní DirectMusic.Správnou funkci rozhraní DirectMusic vyzkoušíte klepnutím na tlačítko Test rozhraní irectMusic výše.
. zkoušel jsem to několikrát přeinstalovat, ale neúspěšně. v okně nástroj pro diagnostiku na záložce systém je dole napsaná verze rozhraní directx jako directx 0.0(4.00.0000.0000).nevíte prosím jak na to a co s tím? zkoušel jsem i odinstalaci directx po různých radách na fórech různými nástroji ale marně vše je po starém.děkuji za pomoc.mám win XP pro sp 2.
jaris
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Pises, ze jsi to zkousel nekolikrat preinstalovat. Ale nepochopil jsem jestli ten direct a nebo cely wokna. Jestli jsi zkousel jen directX, tak te ceka preinstalovani windows. A s tim directem se pak instalovat nemusis SP2 uz ma v sobe verzi 9.0c, tedy tu nejnovejsi.
jarda.otta
Začátečník
Začátečník

přeinstalace directx

Příspěvek od jarda.otta »

děkuji za odpověď.nejvíce jsem se obával přeinstalování windows.tisíce programů a hlavně různých upgrade a aktualizací. vše jsem ale vyřešil přeintalováním sp2. Už mě to hlásí directx 9.0.c.děkuji
jaris
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“