Zdravim a prosim o radu jak deaktivovat optimaccess v3.0 na pevnem disku. Vim, ze se tady hned ozve kupa lidi nac to potrebuju, ale situace se ma asi takhle. Znamy odkoupil vyrazeny pocitac z jedne mistni skoly, naprosta sunka (pentium 75, WDC AC21200H 1.2GB disk, 64 rámů,...), ja nevedel, ze tam vubec nejaka takova ochrana je a hned pri startu woken98se lup F8 a do dosu a zformatoval jsem disk. Jenze nyni me nejde nabootovat ani z diskety, bootavni z cd-rom neni mozny na ty desce, ale asi by to taky neslo a kdyz dam ten disk do jinyho pocitace tak to s nim nechce komunikovat. Je to nejspis zapsany v MBR, ale jak to odsud dostat?! Na technicky podpore na strance sodat, maji napsanou deaktivaci, ale ta se provadi bud z woken nebo pri startu F8 atd., coz u me uz neni mozny. Pisou tam neco o nejaky upraveny zachranny diskete, ale tu taky nevim, kde vytvorit, pokud ma nekdo jeji image nebo neco takovyho, staci kdyz me to posle na mail nebo pisne na ICQ.
Vsem diky za radu.
PS: Nejsem zadnej vypatlanej stredoskolak, kterej chce v ucebne PC promazat disky?!
deaktivace optimaccess
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- majkl_81
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- majkl_81
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
deaktivace optimaccess
Tak uz jsem to vyresil, pomoci Ultimate Boot CD a jeho utilitek, ale disk jsem mel v jinem PC, kde byla moznost bootovani s CD.