Snad jsem na nic nezapomnel a ted teda k mym problemum.
1. >> Kdyz hraju napr. gamesu FarCry (medium detaily, 1024x768rozliseni), tak mi po nekolika minutach vyskoci hlaska s VPU Recoverem (VPU Recover has reset your graphics accelerator as it was no longer responding to graphics driver commands > Send this problem | Don't send) a hra se zacne neprijemne trhat.. Mam zapnuty AGP 4x a vypnuty FastWrites v CCC... Zajimavy, ze mi tohle nedela u jinejch her, jako je napr. NFS:Most Wanted nebo Quake 4.
2. >> Tohle mozna nebude problem grafiky, ale presto to sem pisu, treba budete vedet proc to tak dela. Kdyz napriklad ve hre dam ALT+TAB pro prechod do Windowsu, tak se mi s plochou stane tohle

Pomalu se zacne objevovat lista, otevreny okna, ikonky a soubory... a nez se mi to vsechno nacte tak to trva snad pul minuty az minutu. Dost mi to vadi.
3. >> Mam mensi FPS ve hrach nez pred cca tydnem. Neni mi jasny proc, proste ve hrach mam napr o 20fps min nez normalne (napr. v CS 1.6 tak o 30framu) a zacalo se mi ve hrach vyskytovat takovy to cukani kdyz chodim/strilim aj.
diky moc za odpovedi