PCTuning.cz krade obrázky

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

PCTuning.cz krade obrázky

Příspěvek od radekhulan »

Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

Tak si na ne dej copyright, kdyz v tom vidis takovej hroznej problem... :stupid:
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Dony píše:Tak si na ne dej copyright, kdyz v tom vidis takovej hroznej problem... :stupid:
Však dole je (C), "publikováno pod Creative Commons licencí", http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/

A nepokoušej se obhajovat krádež, dá se to chápat jako spoluvina ;-)
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: PCTuning.cz krade obrázky

Příspěvek od Lukfi »

radekhulan píše:více o krádeži PCT.cz na:
http://hulan.cz/blog/item/pctuning-cz-krade-obrazky
Huláne Huláne... někdy mi zůstává rozum stát když vidim jaká seš vych***á sv**ě... kolik lidí ti asi klikne na ten odkaz a zvýší ti tím návštěvnost webu?
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

tak dotycne zaluj a u soudu dokaz, ze obrazky jsou opravdu tvoje, jinak by se to zase z druhe strany dalo brat jako pomluva...
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

Lukfi píše:
Huláne Huláne... někdy mi zůstává rozum stát když vidim jaká seš vych***á sv**ě... kolik lidí ti asi klikne na ten odkaz a zvýší ti tím návštěvnost webu?
taky me to hned napadlo, ale nechtel sem rejpat :-D
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Dony píše:tak dotycne zaluj a u soudu dokaz, ze obrazky jsou opravdu tvoje, jinak by se to zase z druhe strany dalo brat jako pomluva...
Mám na to zhruba 5.000 svědků, a navíc dotyčné obrázky z PCT.cz zmizely. Proč asi? Jen zloděj může obhajovat zloděje...

PS: můj web je #4 webzine v ČR, http://toplist.cz/webziny/ ;-)
Pirs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pirs »

Pokud se na obsah vaseho webu vztahuje CC licence, tak se autor provinil akorat tim, ze ho nezverejnil jako zdroj v zaveru.
Default je zločin.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

radekhulan píše: Jen zloděj může obhajovat zloděje...
To vis, ja sem kleptoman, proste se naudrzim :lol:
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Pirs píše:
Pokud se na obsah vaseho webu vztahuje CC licence, tak se autor provinil akorat tim, ze ho nezverejnil jako zdroj v zaveru.
Chápu, neumíš anglicky, tak si vezmi slovník:

* Noncommercial. You may not use this work for commercial purposes.
* No Derivative Works. You may not alter, transform, or build upon this work.
* Attribution. You must attribute the work in the manner specified by the author or licensor.

PCTuning.cz porušil veškeré 3 body, je to komerční server (což licence nepovoluje), udělal odvozené dílo (což licence nepovoluje), a nedal nikam kredit (což licence nepovoluje).
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

radekhulan píše:
Pirs píše: Pokud se na obsah vaseho webu vztahuje CC licence, tak se autor provinil akorat tim, ze ho nezverejnil jako zdroj v zaveru.
Chápu, neumíš anglicky, tak si vezmi slovník:

* Noncommercial. You may not use this work for commercial purposes.
* No Derivative Works. You may not alter, transform, or build upon this work.
* Attribution. You must attribute the work in the manner specified by the author or licensor.

PCTuning.cz porušil veškeré 3 body, je to komerční server, udělal odvozené dílo, a nedal nikam kredit.
Však my kolegovi domluvíme, ať už to nedělá. Neni potřeba to hrotit...
PS: můj web je #4 webzine v ČR, http://toplist.cz/webziny/ Wink
To už jsme slyšeli... tolikrát. Mám snad zase hledat ty úryvky z Tao-te-Ťing?

//edit: No ale říkat že jsi #4 webzine není úplně přesné... na Toplistu je odkaz přímo na hulan.cz což je stránka nabízející redakční systém a ne webzine sám o sobě...
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Lukfi píše:Však my kolegovi domluvíme, ať už to nedělá. Neni potřeba to hrotit...
¨
To má být celá oficiální omluva za krádež? No, nic moc..
liquidfunk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

No teda

Příspěvek od liquidfunk »

Pokud došlo k něčemu, co Ty nazýváš kráděží, tak se omlouváme, nejsem si však vědom stavu věci a jak tomu bylo ve stkutečnosti a tato omluva neznamená přiznání viny! Také upřímně pochybuji, že by autor daného článku byl tak "blbý" a použil Tvé obrázky. Každopádně Tě mohu ujistit, že danou věc vyřešíme. Administrátorům fóra doporučím ban, je to tady stejné jako v diskusích na pctuningu. Děláš to jen pro to, aby sis zvýšil čtenost a mohl se tak chlubit tím jak jsi skvělý autor, co rozumí věci. Několik článků z Tvého pera mně však přesvědčilo pouzte o tom, že si rád, když jsi vidět. Jinak jsi pouze jedna z dalších blogujících osob, které se dříve nebo později stejně ztratí z internetového nebe.

Už si konečně uvědom, že pochopíme férové výzvy nebo férové jednání a normální chování běžného usera. Ale takovéto navážení je hodně nefér, byť to bylo možná z naší strany nefér. A teď laskavě stáhni daný článek ze svého webu, pokud nechceš mít se svým stále vyhrávajícím právníkem na triku první prohru. Děkuji.

Ps:"Daný problém prodiskutuju s odpovědnými osobami a budu samozřejme informovat".
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: No teda

liquidfunk píše:Pokud došlo k něčemu, co Ty nazýváš kráděží, tak se omlouváme, nejsem si však vědom stavu věci a jak tomu bylo ve stkutečnosti a tato omluva neznamená přiznání viny! Také upřímně pochybuji, že by autor daného článku byl tak "blbý" a použil Tvé obrázky. Každopádně Tě mohu ujistit, že danou věc vyřešíme. Administrátorům fóra doporučím ban, je to tady stejné jako v diskusích na pctuningu. Děláš to jen pro to, aby sis zvýšil čtenost a mohl se tak chlubit tím jak jsi skvělý autor, co rozumí věci. Několik článků z Tvého pera mně však přesvědčilo pouzte o tom, že si rád, když jsi vidět. Jinak jsi pouze jedna z dalších blogujících osob, které se dříve nebo později stejně ztratí z internetového nebe.
Válku, Válku, redaktor PCT.cz ukradne obrázky, přizná vinu (na mém webu; IP adresa pc217-076.spk.cz), a od tebe slyším nadávky místo omluvy. Stačilo přitom říci "omlouváme se za redaktora".

Kam ta dnešní komunistickosocanská mládež spěje :sad: :sad:

Krade a nadává...
liquidfunk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

hhh

Příspěvek od liquidfunk »

Asi jsi špatně četl, jednak je v příspěvku omluva, a také jsem nezachytil žádné nadávky. Navíc mám nějakou práci a odmítám se s tebou přít. U Tebe, jako člověka s IQ150 :) bych pochopil raději nějaký článek na téma, která Tě baví, ale navážení tohoto stylu? Hmm, nebyl přeci problém říct, mohlo se to vyřešit normálně jak to řeší normální lidi. A víceméně se to tak také vyřešilo. Howgh
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak jsem článek doplnil:

Update: celá věc ovšem pokračuje, jakýsi Válek, což je další redaktor PCTuning.cz, mi na jejich fóru začal vyhrožovat, ať tento článek stáhnu, jinak bude WELL.DONE zažalován, a na můj účet na forum.pctuning.cz prý udělán ban (ne že by na tom záleželo, ale je to dokonalý paradox, nejenže jsem byl okraden, ale místo slušné omluvy se člověk dočká jen nadávek teenagerů).

Jak ubohé, tisíce svědků mohou potvrdit publikování identických obrázků na mém webu o 2 dny dříve než na PCTuning.cz, pod mým článkem se navíc Michal Mitrega s emailem michal.mitrega@centrum.cz a s IP adresou pc217-076.spk.cz k činu přiznal a omlouvá se, a já se místo oficiální omluvy za odcizení screenshotů od PCTuning.cz dočkám jen nadávek a výhrůžek.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

proc to pises na forum? na foru bylu uz nekolikrat receno (i od jora), ze forum nema s hlavni strankou nic spolecne. jen nazev. funguje samostatne.

proc jsi tedy nenapsal soukromy e-mail nekomu z redaktoru a neresil to normalne?

- potrebuje snad osobnost tveho formatu delat show z jedne omluvy za par obrazku? :lol:

- nas nezajima, co ti kdo ukradl nebo neukradl. to res se "zlodeji".

- to resis kazdou prkotinu verejne?

- vlastne ani nechapu, proc se ze sve bozske pozice posmivas "teenagerum"...

ses svym jednanim trapnej. Nadavas liquidovi za urazky a sam urazis. Pak partis do stejne skatulky komunistickosocanská mládeže... eh. pardon, dospělých.

Ja nerikam, ze je kradez obrazku v poradku, me by to taky stvalo. (obcas se to stava v realitach)

Ja rikam, ze zpusob tveho reseni daneho problemu neodpovida. Stezujes si na spatnem miste, spatnym lidem. Mas to resit jinde, ale ty musis vsechno troubit do sveta jak teenager, co si prave koupil novy auto.
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Pane Hulán, ačkoliv můžete mít pravdu (což mně nepřísluší posoudit), jste pro mě hulvát.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Slezman píše:Pane Hulán, ačkoliv můžete mít pravdu (což mně nepřísluší posoudit), jste pro mě hulvát.
Zajímavý názor. Takže krást, mlžit, vyhrožovat je ok, ale upozornit na zvěrstva je špatné? Hm......
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Vsechno se da delat ruznymi zpusoby ;)

I kdyz priznavam, ze lokty jsou v CR nekdy vic nez slusnost. Nicmene prvne by mel snad byt minimalne pokus o slusne jednani na urovni a ne vyrvavani o zlodejich po forech.
Zamčeno

Zpět na „PCtuning - webový magazín“