problem s HDD

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Burym
Nováček
Nováček

problem s HDD

Příspěvek od Burym »

po yformatovani hdd, vztvoreni oddilu nainstaluju windows xp instalace projde vpohode ale pri prvnim spusteni windows se akorat po restartu pocitace vypisou asi v 8 radkach same 9 a konec.

muzete nekdo poradit? diky moc
LuckeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckeR »

Akoze v tomto som ja uplne mi-mo ale myslis ze to bude s tym HDD-ckom ?
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: problem s HDD

Příspěvek od sh »

Burym píše:po yformatovani hdd, vztvoreni oddilu nainstaluju windows xp instalace projde vpohode ale pri prvnim spusteni windows se akorat po restartu pocitace vypisou asi v 8 radkach same 9 a konec.

muzete nekdo poradit? diky moc
popis presne co to pise , kdy se to zastavi , jaky to dela zvuky , co si zkousel atp , takhle to je otazka typu nejede mi auto nevite proc akorat mi svitej svetla.. :wink:
Burym
Nováček
Nováček

Příspěvek od Burym »

dik za zajem ale uz je vyreseno. jo a myslim ze jsem napsal co se s tim deje to jen tak pro info ke kritice popsani meho problemu
LuckeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckeR »

Tak co s tim bolo ? bol problem v HDD ?
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

Burym píše:dik za zajem ale uz je vyreseno. jo a myslim ze jsem napsal co se s tim deje to jen tak pro info ke kritice popsani meho problemu
no bohuzel si nenapsal nic , napsal si ze si udelal vytvoreni oddilu s XP a po resetu to vypsalo nejakych 8-9radku , jestli tohle je popis tak nevim , myslel si ten post kde to vypisuje disky atp?kdyz se to kouslo tak to napsalo co?napsalo to neco?kdy se to presne kouslo?jakej to pripadne delalo zvuk , jake mas nastaveni v biosu atp , tak ma vypadat popis , ne kouslo se to a nebezi poradte mi , to jen pro priste :wink:
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

sh píše:
Burym píše:dik za zajem ale uz je vyreseno. jo a myslim ze jsem napsal co se s tim deje to jen tak pro info ke kritice popsani meho problemu
no bohuzel si nenapsal nic , napsal si ze si udelal vytvoreni oddilu s XP a po resetu to vypsalo nejakych 8-9radku , jestli tohle je popis tak nevim , myslel si ten post kde to vypisuje disky atp?kdyz se to kouslo tak to napsalo co?napsalo to neco?kdy se to presne kouslo?jakej to pripadne delalo zvuk , jake mas nastaveni v biosu atp , tak ma vypadat popis , ne kouslo se to a nebezi poradte mi , to jen pro priste :wink:
On teda napsal ze mu to napsalo v osmi radcich same devitky, takze ponekud jinak nez to tu pises, takze tim celkem jasne popsal to co mu to vypisuje.
Jinak by teda mohl autor napsat jak to vyresil.
Burym
Nováček
Nováček

Příspěvek od Burym »

jj v 8 radkach same 9. No jelikoz to delalo porad po kazdem formatu na fat32 tak jsem to vyresil formatem NTFS a uz beha disk jsem rozdelil radsi az ve windows a zadny problem
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“