Padani vsech videi v NFSMW

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Pavelll
Začátečník
Začátečník

Padani vsech videi v NFSMW

Příspěvek od Pavelll »

Pri spusteni hry NFSMW me padaji vsechna videa, no proste se to v urcite casti kousne natvrdo pomuze jen restart (vzdy se to kousne v jine casti).
Pokud ale misto videa zmacknu enter a video preskocim hra funguje naprosto bez problemu jsem v 18 %, ale hold bez jedineho videa a nemuzu prijit na to proc to pada. Jo hrou to bejt nemuze u kamarada vse funguje jak ma.
Nevim cim to muze byt zkousel jsem preinstalovat win XP sp2 vsechny ovladace ke grafice forceware od od 77 po 81.89 , ovladace od zvukovky + od chipsetu via od 4.51 - 5.04 stale nic bios od desky od 1001 po 1009 a stale to same.
Predem diky za rady
Teploty vse ok jinak v zadne jine hre zadnej problem P95 12Hodin stable

PC: XPM 2600@2400Mhz deska asus kt 880 bios 1009 RAM samsung 2*512 disk sata samsung 160GB zdroj fortron 400W Leadtek thd 6600 GT
(zkousel jsem i default takty a stale nic 575/1220)
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

A kodeky si zkousel? :? treba je necim odebrat a znova je naistalovat..
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Pavelll
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pavelll »

Jackiii píše:A kodeky si zkousel? :? treba je necim odebrat a znova je naistalovat..
jo jo a to same ale jak jsem psal nahore padaji jen ta videa ve hre jinak filmy apod naprosto v poradku dokonce jsem nove instaloval xp+sp2
Ted mam nainstalovane Codec Pack All in 1 posledni verzi a zkousel jsem i jine ale to same
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Pavelll píše:
Jackiii píše:A kodeky si zkousel? :? treba je necim odebrat a znova je naistalovat..
jo jo a to same ale jak jsem psal nahore padaji jen ta videa ve hre jinak filmy apod naprosto v poradku dokonce jsem nove instaloval xp+sp2
Ted mam nainstalovane Codec Pack All in 1 posledni verzi a zkousel jsem i jine ale to same
Všechny all in one jsou na nic :wink: Ale tady to bude zřejmne jinej problem. Reinstal a patche hry nepomahají? Dej vše na default pokud máš taktovano.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Všechny all in one jsou na nic
Jaky je rozdil mezi pack in all a kodeky ktery jsou samostatny instalace?
:?
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Jackiii píše:
Všechny all in one jsou na nic
Jaky je rozdil mezi pack in all a kodeky ktery jsou samostatny instalace?
:?
Dochází velmi často prave ke kolizi jednotlivych kodeku jelikož ostatni aplikace jako software k TV kartam,zvukovkam,strihovym softum atd., maji kodeky sve a mnohdy jine verze než v all in one a proto se kodeky hadají.
Na co si rvat do systemu neco co nebudu v zivote potrebovat a svinit si system? Nejlepe nainstalovat jen to co potrebuju a nebude problem.Ale tohle je tema spiš do digitalniho videa.... jsem lehce OT :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Pavelll
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pavelll »

No reinstal nepomaha a patch jeste myslim neni na NFSMW.
Pavelll
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pavelll »

Tak jsem zkousel odinstalovat vsechny kodeky + reinstal hry + instalace novejch kodeku, ale jen zakladnich jako divX a podobne. Vse jsem stahnul na defaultal a problem stale pretrvava no asi musim pockat na nejakej opravnej patch a doufat ze to pomuze :( :( :( :( .
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Jak se to kousne? natvrdo zamrz s piskotem beden?
Nebo jen to prestane reagovat?

Nemas SB zvukovku? :?
Dzin píše:Na co si rvat do systemu neco co nebudu v zivote potrebovat a svinit si system
S tim plne souhlasim :oops:
Isghole
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Isghole »

2 Pavelll: zkus pameti...pokud je mas v dualu tak jednu vyndej.pokud ne, zkus uplne jinou.

nebo jak tu psal "Dzin" na default, jinak nevim
Pavelll
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pavelll »

No kousne se to v libovolne sekci pri videu pritom nic nepiska a pomuze jen tvrdej restart pc totalne vytuhne.
S pameti uz jsem zkousel vymenit za geil 2 *512 ddr 400 to same, dale jsem zkousel upravit casovani na pametech nic nepomaha. Zvukovku mam integrovanou na desce ASUS kt 880.
Pavelll
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pavelll »

Ted jsem zkousel jinou zvukovku a problem stale pretrvava + uz fakt asi nezbyde nic jinyho nez pockat na nejakej patch :(
Pavelll
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pavelll »

Ted jsem zkousel i jinou GK asus 6600 a problem pretrvava :( :( :( :(
Pavelll
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pavelll »

Ted jsem zkusim ovladace via 5.06A + forceware 81.95 wqhl a porad to samy stale nic noveho videa porad padaji. Predem diky za rady.
Pavelll
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pavelll »

Ted jsem nainstaloval opravnej patch 1.3 a bohuzel zadna zmena tak hold mam smulu :( :( :( :( :( :(
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“