Redukce DVI-VGA?

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Svobik7
Nováček
Nováček

Redukce DVI-VGA?

Příspěvek od Svobik7 »

Pozřeboval bych nejake vase nazory na tuto redukci. Budu si kupovat X1800XT která má DVI výstup. Mám ale starší LCD Sampo které má vzádu jen vstup D-sub takže sem si vyhledal u alzasoftu redukci, ale chci se zeptat jak potom bude vypadat obraz. Bude horší než kdybych měl jiné LCD s DVI? Zajímá mě hlavně jestli to okem rozpoznám hned na první pohled a jak to potom bude vypadat ve hrách? Díky moc. Kdyžtak ještě jestli se můžu zeptat jake LCD by ste mi doporucily k X1800XT chtěl bych asi uz 19. DIKY DIKY moc
Martin Kusyn
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Martin Kusyn »

no - redukce DVI->D-SUB by měla být v balení karty přiložena --- co mám zkušenost s těmito redukcemi na CRT monitorech tak problémy nejsou .... na LCD by to taky nemělo dělat problémy .....
PC: AMD Athlon X2 5400+ (AM2) BlackBox --- Asus M3A32-MVP Deluxe --- A-Data Vitesta EE 8GB (kit 4x 2GB) 800+ MHz --- Gainward HD 4870 Golden Sample 1GB DDR5 9597 --- SATA II WD Caviar 200GB
SERVER: AMD Athlon 64 3000+ (s939 venice) --- Asus A8N-SLI Premium --- 4*512MB RAM Kingston Value CL2,5 --- ASUS X800XL 256MB RAM --- WD Caviar 80GB + 3*SATA II WD Caviar 500GB
NTB: HP 6820s - Pentium DualCore 1,73GHz; 2*2GB DDR 800 RAM; X1350; 160GB disk
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

resit zda to zhorsi obraz ci ne , je na tomto monitoru co mas opravdu nesmysl , protoze sam o sobe degraduje totalne obraz.. jinak redukce DVI na klasiku co se tyce rozostreni atd , tak nic takoveho necekej a dle oka to nepoznas , kazdopadne pokud chces mit alespon dostacujici kvalitni obraz zakup nejaky monitor ci LCD , SAMPO to totalne degraduje...
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“