Mám dotaz ohledně změny velikosti ikon z defaultní velikosti 32 např na 64. Změna se dá provést jednoduše následujícím postupem což ale změní velikost všech ikon což nepotřebuji.
Postup:
Click on the Start menu, then on Run and type regedit. Now click OK.
While in the Registry editor, browser over to the following entry: [HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\WindowMetrics].
Find the value with the name Shell Icon Size. The default value is 32 (if you ever want to change it back). Double-click this value to edit it, then exit the Registry.
If you did this correctly, you Desktop icons will now be larger. This also affects other places such as the Start menu and your Control Panel.
Neznáte někdo jiný postup či utilitku kterou by se změnila velikost jen na ploše? Zkoušel jsem Avedesk 1.2 (velmi efektní, ale dost komplikovaný) ale chtěl bych něco jednodušího.
Díky za radu
Změna velikosti ikon [b]pouze[/b] na ploše
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Pepa1
- Mírně pokročilý

-
- Pepa1
- Mírně pokročilý

-
Další poznatky...
Dále jsem zkoušl různé programy jako IconX, Yztoolbar apod., ale to se mi nelíbí jelikož to žere paměť a zaměstnává CPU.
Ideální by bylo nejaké nastavení v registrech, kde by se odlišila velikost ikon jen na desktopu a v ostatních složkách by zůstala dafaultní velikos (32x32).
Opravdu někdo nemáte nějaký postup či nenáročnou utilitku??
Prosím, prosím.......
Ideální by bylo nejaké nastavení v registrech, kde by se odlišila velikost ikon jen na desktopu a v ostatních složkách by zůstala dafaultní velikos (32x32).
Opravdu někdo nemáte nějaký postup či nenáročnou utilitku??
Prosím, prosím.......
- zombux
- Odborník PCT

- tominek
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Pepa1
- Mírně pokročilý

-
Stardock
Jen to ne.., mám vyzkoušený že to docela žere paměť a výkon PC.
Že by skutečně nebylo nějaké řešení???
Myslím, že se to bude postupem času týkat více lidí, kteří přejsou na 19 palcové LCD s rozlišením 1280x1024 a to potom by byly vhodnější větší ikony na ploše.
Že by skutečně nebylo nějaké řešení???
Myslím, že se to bude postupem času týkat více lidí, kteří přejsou na 19 palcové LCD s rozlišením 1280x1024 a to potom by byly vhodnější větší ikony na ploše.