Acronis TrueImage - Jak na image sys.disku

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Benjous
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Acronis TrueImage - Jak na image sys.disku

Příspěvek od Benjous »

Ahojte.
Jak udelat image systemu aniz bych na stejnem PC instaloval dany software? Jde jej nainstalovat na druhem PC a pres sitove propojeni PC udelat zalohu druheho PC nebo SW spustit nejak z CD, udelat image disku a zalohu ukladat pres sit na disk druheho PC?
MB: Gygabite EP45-DS3R CPU: Intel Core2 Duo E8400 (3.0Ghz) DDR: A-Data DDRII 800Mhz Extreme Ed, 2x 1GB GK: Sapphire ATI Radeon HD4850, PCIE, 512MB DDR3 (500@690, 990@1152) HDD: Samsung SpinPoint F1 HD322HJ 320GB SATA II, WD 160GB SATA II DVD-RW: LG H58N FAN: AC Accelero S1 rev2, AC Freezer 7 Pro, 2x Nexus D12SL-12 BW Zdroj: Seasonic SS-500ET 500W Case: Thermaltake Armor Jr VC3000SWA DVB-T: AVer TV Hybrid Volar HX Tisk: HP ColorLJ 2605 PCL6 Scan: Canon Lide50 LCD: Benq FP91V+ Webcam: Logitech Communicate STX Tuning: Revoltec Cold Cathode Twin-Set Green, 30cm, Xilence Fan Control Panel
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

nebylo by jednodussi se podivat do specifikaci funkci softrware na webu vyrobce?

spatna sekce, presunuto z OS MS
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Benjous
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Benjous »

Me prislo jednodussi se zeptat tady :-)

Vite tedy nekdo jestli to jde a pokud ano jak?
MB: Gygabite EP45-DS3R CPU: Intel Core2 Duo E8400 (3.0Ghz) DDR: A-Data DDRII 800Mhz Extreme Ed, 2x 1GB GK: Sapphire ATI Radeon HD4850, PCIE, 512MB DDR3 (500@690, 990@1152) HDD: Samsung SpinPoint F1 HD322HJ 320GB SATA II, WD 160GB SATA II DVD-RW: LG H58N FAN: AC Accelero S1 rev2, AC Freezer 7 Pro, 2x Nexus D12SL-12 BW Zdroj: Seasonic SS-500ET 500W Case: Thermaltake Armor Jr VC3000SWA DVB-T: AVer TV Hybrid Volar HX Tisk: HP ColorLJ 2605 PCL6 Scan: Canon Lide50 LCD: Benq FP91V+ Webcam: Logitech Communicate STX Tuning: Revoltec Cold Cathode Twin-Set Green, 30cm, Xilence Fan Control Panel
lada
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lada »

jo jde to nekde to nainstaluješ vytvoříš si boot media v tomto případě cd nebo disketu(2x)je na to kolonka přímo v programu a je to . pak jenom kdekoliv jinde restartneš pc das bootovat z cd nacte se artronic das vytvorit image ?c? a muzes to ulozit kam chces na druhy disk do sitě kamkoliv na usb disk proste si vyber.

obrazy a zalohy na vzdalenem pc pres lan umi delat artronic true image server
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jessie.james »

nastuduj si manual k tomu softwaru. takhle houby pochopis. manual ti usetri spoustu starosti a rozhodne to neni zbytecne cteni.
Benjous
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Benjous »

to lada:
diky moc, tohle presne jsem potreboval vedet :-)
odpoved jsem dostal, nic se studovat nebude :-)
Asahi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asahi »

Abych zbytecne nezakladal nove vlakno, tak se zeptam zde. Udelal sem si acronisem secure zonu, na ni udelal image systemoveho disku, pravidelne delal updaty a dnes, kdyz se mi zasekl pocitac a po restartu byly poskozene win tak, ze nenabehly, jsem jej chtel vyuzit. Pres F11 jsem se dostal do menu, ale pri kliknuti na obnoveni image mi program vypsal error, ze neni zadny disk pripojeny, pritom vse detekovano bylo, pres cd windows jsem se pres opravnou konzoli na disky dostal a data tam byla, nevite cim to? Mam win xp sp2 cz, acronis 8, desku msi nf4 ultra a disk raptor pripojeny pres sata, rozdeleny na dva oddily. Secure zona byla na nesystemove casti tohoto disku.
lada
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lada »

netuším co se stalo ale pokud jsi udělal chráněnou zonu malou tak jsi mohl pokud jsi tedy dělal hodně updatu přepsat i původní kompletní zálohu.nevím proč to program dovolí ale jde to.
Asahi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asahi »

lada píše:netuším co se stalo ale pokud jsi udělal chráněnou zonu malou tak jsi mohl pokud jsi tedy dělal hodně updatu přepsat i původní kompletní zálohu.nevím proč to program dovolí ale jde to.
Zona byla 15GB, data na ni zabiraly neco kolem 7GB,takze mista dost.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“