Snad to patří do Modifikace hardware, nevim kam jinam bych to měl napsat.
Zdroj Eurocase 500 W
- GuMa09
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Zdroj Eurocase 500 W
Mám tento zdroj a ten má pojistku vypínání ( aby tam nešel proud ) . Když je pojistka vyplá, tak samozřejmě PC nejde, ale jakmile chci pojistku zapnout, tak se PC okamžitě zapne a to by neměl ! Mám socket 939, procesor 3700+, desku MSI Neo2 Platinum Nforce3 250 GB, mám celkem pět větráku ( i s procesorovým ) v Casu AeroCool Engine II. Ale myslim, že to bude něco společnýho s deskou, já fakt nevim. Tak poraďte
díkec mooc
Až budu mít novej Comp, tak ho určitě napíšu ! 
- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ja bych rek, ze mas spis neco spatne nastaveneho v BIOSu. Byva tam polozka ve smyslu State after power failure, ktera urcuje jestli se ma pocitac sam zapnout po pripojeni napajeni (v tvem pripade zapnuti vypinace)
Eagle3D Engine under developement
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
- master88
- Začátečník

ne to me EC 400W delal obcas taky.... rekl bych ze u EC to je normalni.
Proste zapni pojistku a vypni pc... a pak zapni a automaticky uz se ti zapinat nebude....
Proste zapni pojistku a vypni pc... a pak zapni a automaticky uz se ti zapinat nebude....
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami
Octavia II 2.0 TDI powah
Octavia II 2.0 TDI powah
- GuMa09
- Nováček

- Kontaktovat uživatele: