Tv karta Jetway Magic TV-PVR USB2.0
- Bedas
- Začátečník
-
Tv karta Jetway Magic TV-PVR USB2.0
mám tuto kartu a nejede mě zvuk.......programy naladím, ale ta qualita obrazu je taky tragická docela.....ale hlavně mě nejede zvuk. Myslím si že j to v nastavení. Kdo mám tuto kartu mohl byste mě helfnout.....dík
CPU: AMD Phenom X4 9950 BE RAM: Kingston HyperX 1066MHz 4GB(2 x 2GB) Motherboard: Asus M2N32-SLI Deluxe HDD: SAMSUNG HD501LJ, 2x 500GB + 1TB Grafika: ASUS ENGTX275 896MB
..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..:: Water cooling ::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::....::..::..::..::..::..::..
[pumpa]Laing DDC 12V PRO AGB + Alphacool TOP -> [cpu blok]EnzoTech SCW-1 - Sapphire revA -> [chipset blok]by Wroom -> [mosfet blok #1]by Wroom -> [radiátor #1]Alphacool NexXxoS PRO I rev2 -> [mosfet blok #2]by Wroom -> [gpu blok]Swiftech MCW60 -> [radiátor #2]Magicool Copper Radiator Triple Xtreme 360 -> [expanzka] [url=ttp://wroom.wz.cz/komponenty/exp_v2/exp_v2.html]by Wroom[/url]
..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..:: Water cooling ::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::....::..::..::..::..::..::..
[pumpa]Laing DDC 12V PRO AGB + Alphacool TOP -> [cpu blok]EnzoTech SCW-1 - Sapphire revA -> [chipset blok]by Wroom -> [mosfet blok #1]by Wroom -> [radiátor #1]Alphacool NexXxoS PRO I rev2 -> [mosfet blok #2]by Wroom -> [gpu blok]Swiftech MCW60 -> [radiátor #2]Magicool Copper Radiator Triple Xtreme 360 -> [expanzka] [url=ttp://wroom.wz.cz/komponenty/exp_v2/exp_v2.html]by Wroom[/url]
- Patton
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Mám, mimo jiné, i Jetway Magic, ale PCI - ne USB. V nastavení zvuku ale nebude velký rozdíl. Při instalaci ti naběhnou takové malé tabulky, kde se po tobě chce norma. Ty musíš zvolit pro tv normu BG, pro zvuk DK, pak systém PAL (defaultně je totiž nastaveno NTSC) a pak už to jde samo. Ovladače jsou od Honestech a oni rozeznají BG i DK bez přepínání (což např. Leadtek sám od sebe neumí). V každém případě všude zadávat PAL.
Když tak mrkni na moje webové stránky.
Když tak mrkni na moje webové stránky.
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility