Ahoj,
rád bych si pořídil desku DFI LanParty UT nF4 Ultra-D a protože mám doma dnes už starší chladič Zalman 7000A, tak bych ho chtěl využít na chlazení procesoru Opteron. Na stránkách výrobce uvádí, že chladič je s deskou kompatibilní. I od oka to vypadá, že tam půjde i když mám udělanou povolenou úpravu od výrobce pro Epox 8RDA3+. Co mě, ale hodně zaráží a z čeho mám velký obavy, jsou ty paměťový sloty hned vedle procesoru. Nedovedu si představit, že by se tam ty paměti v oranžovým slotu hned vedle toho Zalmana vešly. Koukal jsem na fotky desek modelové řady nF4 Ultra a je to skoro u všech stejný. Pokud máte Zalmana 7000 tak jak se vám tam vešel vedle s pamětí?
Zalamana 7000 Cu teď používám na Epoxu 8RDA3+ a tam se vedle něj nevešel větrák na chladiči na chipsetu a přitom je dál než jak to vypadá na deskách DFI Lanparty. Musel jsem ho nechat jen na jednom šroubku a pootočit ho. Ale co ty paměti na DFI?
DFI LanParty UT nF4 Ultra-D http://www.dfi.cz/produkty.detail.php?t ... _hw0mb=260
Zalman 7000A http://www.zalman.co.kr/product/cooler/ ... st_eng.htm
DFI LanParty UT & Zalman 7000 & paměti
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- wena
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
DFI LanParty UT & Zalman 7000 & paměti
CPU : Opteron 146, Chladič : Boxovaný, Základní deska : DFI LanParty UT NF4Ultra-D, Paměť : Seitec 2x512MB DDR400, Grafika : nVidia 7600GT, HDD : 2x Hitachi 250GB SATA2, 2x Samsung 250GB SATA2, Mechanika : DVD-RW LG GSA-4166B, Zvukovka : Audigy 2 ZS, Repráky : Genius HT 5.1, Zdroj : LC Power 550W, Monitor : LCD 19" - Samsung SyncMaster 193P, Operační systém : Microsoft Windows XP Professional, Internet : WiFi 8000kbps/4000kbps - 300Kč, WiFi AP : AirCA8 5GHz, Myš : Logitech MX518
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: