Rada na černobilou obrazovku na TV na 7800GT

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
SPECNAS
Nováček
Nováček

Rada na černobilou obrazovku na TV na 7800GT

Příspěvek od SPECNAS »

Nazdar lidi potřeboval bych pomoct s timto problémem koupil jsem si novy poc s 7800GT od gygabite a nedaři jse mi nastavit aby na TV byl obraz v barvě,skoušel jsem měnit ovladače ale bez uspěchu i měnit regiony na NTSC A PAL,předtím jsem měl 6600GT a tam nebyl žadný problém vše bylo v barvě,skoušel jsem uplně stejné nastavení ale pořad mam po přepnuti na TV černobíly obraz pomocte mi někdo prosím.Děkuji
Lukke
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukke »

Jak to máš propojený? Do televize do scartu? Podporuje ta televize ve scartu vstup s-video?
SPECNAS
Nováček
Nováček

Příspěvek od SPECNAS »

no scart mam ale mam to přes žlutyho jacka z karty je taková černa redukce a do ni mam zapojenýho samce a stejně i na Tv ze předu jinka Tv je grundic 70uhlopříčka .
Lukke
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukke »

Tak to by melo jit, protoze to je normalni kompozitni signal... Hm. :?
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
SPECNAS
Nováček
Nováček

Příspěvek od SPECNAS »

lidi nemate nějakou radu jdemi to pořad černobile jen když odinstaluji ovladače na grafiku tak to jde v bravě pomoc te mi prosim
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

v ovladacoch si nastav vystupny signal kompozitny a nie S-Video. Mne to volakedy pomohlo teraz uz mam TV so SUPERVIDEO vstupom.
SPECNAS
Nováček
Nováček

Příspěvek od SPECNAS »

tak to jsem taky vyskoušel a pořad černobílý :sad:
SPECNAS
Nováček
Nováček

Příspěvek od SPECNAS »

tak už mi to maka barevně jeden známy televizak mi udělal nějakou upravu na scartu do Tv a konečně jsem v barvě tak jsem rad jinak ta 7800Gt to je fičak ted jsem skusil 3D mark a ta potvurka vyplivla 14115bodíku tak to je chut,tak díky za vaše rady a pařbě zdar :roll:
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“