Sparkle 6600 pretaktovanie

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
PaloXP
Začátečník
Začátečník

Sparkle 6600 pretaktovanie

Příspěvek od PaloXP »

mam sparkle 6600 a pretaktoval som ju z 300 proc a 550 pamet na 530proc a 630pam.jedna vec je pretaktovat a druha vec je aby hardware vydrzal dlksie pretaktovany bez toho aby sa pokazil.tak sa chem spitat ci ked budem pol roka na pretaktovanych hodnotach ci mi neodide graficka.
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Sparkle 6600 pretaktovanie

Příspěvek od sh »

PaloXP píše:mam sparkle 6600 a pretaktoval som ju z 300 proc a 550 pamet na 530proc a 630pam.jedna vec je pretaktovat a druha vec je aby hardware vydrzal dlksie pretaktovany bez toho aby sa pokazil.tak sa chem spitat ci ked budem pol roka na pretaktovanych hodnotach ci mi neodide graficka.
toho se vubec neboj , dokud ti to nedela artefakty tak se nic nestane , zkus zajistit chlazeni a vydrzi ti doost dlouho , fakt se toho neboj..
PaloXP
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PaloXP »

tak v klude mam teplotu grafickej 47 stupnov no ked hram nfs most wandet na high detaili tak mi vystupi aj na 53 stupnov len skoda ze nemam zistit aku teplotu maju pamete.prosim vas neviete mi poradit nejaky lacny a vykony chladic pre tuto graficku.
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

PaloXP píše:tak v klude mam teplotu grafickej 47 stupnov no ked hram nfs most wandet na high detaili tak mi vystupi aj na 53 stupnov len skoda ze nemam zistit aku teplotu maju pamete.prosim vas neviete mi poradit nejaky lacny a vykony chladic pre tuto graficku.
co se tyce teplot o tom se tu pise dost , pameti maji max 110° a jadro 130° , takze se fakt neboj. Jinak chlazeni , lacne a dobre , to bych si tam nechal to co mas , jinak ty teploty jsou fakt krasny a neni duvod kupovat chladic , pokud bys i pres to chtel , tak snad nejzadanejsi je tento

http://www.casemodding.cz/index.php?pg= ... 1028&kat=4
PaloXP
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PaloXP »

chladic vypada dobre ale nie su tam chladice na pamete.A chcem ta poprosit dostal som chut pretaktovat cely computer:moja zostava je atlon xp 1800 thurdebird b doska gigabite via kt 600 pamet twinmos 400mhz grafa spakle 6600 a disk segate 40 gb nie je to nic moc ale peniaze som na lepsie nemal a to co som si kupil som si musel dlho nasetrit.Da sa nieco s tymto kompom spravit?
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

PaloXP píše:chladic vypada dobre ale nie su tam chladice na pamete.A chcem ta poprosit dostal som chut pretaktovat cely computer:moja zostava je atlon xp 1800 thurdebird b doska gigabite via kt 600 pamet twinmos 400mhz grafa spakle 6600 a disk segate 40 gb nie je to nic moc ale peniaze som na lepsie nemal a to co som si kupil som si musel dlho nasetrit.Da sa nieco s tymto kompom spravit?
takze chladic na pameti je ti na prd , jelikoz ti to pomuze tak o 10mhz , vem si jejich teplotu , fakt je nepotrebujes... jinak ad procak , thunderbird nemas ten se delal do 1400mhz a nema oznaceni XP :) , mas bud palomino nebo tbred A ci B , doufam ze moznost tbred B ten jde krasne taktovat.. jinak jestli chces poradit tak SZ at tu nedelame bordel :wink:
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

2 PaloXP: Jak taktovat se dozvis zde.. http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=6250
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“