Problem s grafikou,asi...

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
bambuca
Nováček
Nováček

Problem s grafikou,asi...

Příspěvek od bambuca »

Prosim poradite? :) Problem s instalaci Sprintel Cell Pandora. Jsem lama,tak to prosim vemte jako polehcujici okolnost :) Pri instalaci mi nabehne tabulka s txt. :Graphic card not supported or drivers too old,instal ones on CD1 in the drivers directory a potom jeste jedna tabulka a tam je cervenym krizkem oznacen radek s napisem : non power-of- two rendertarget suppord.
mozna pomuze kdyz napisu ze mam celej novej pocitac. Opteron 144,Adata DDR 400 CL 2.5,DFI Lan Party 4ultra D,Leadtek 6600GT Extreme-nejprve jsem tam mel ovladace 7777 stazene od Leadtek a ted mam 81.95. Predem dik :)
Ruka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem s grafikou,asi...

Příspěvek od Ruka »

bambuca píše:Prosim poradite? :) : non power-of- two rendertarget suppord.
To Mi tam taky psalo, ale nainstalovat se to dalo a spustit taky. Ostatni hry Ti jdou nainstalovat? Jede Ti 3D Mark 03 a 05, kdyz projedou vsechny testy v poho, tak je asi neco s winama. Mas nainstalovane DirectX9.0...c?
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.

Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
bambuca
Nováček
Nováček

Příspěvek od bambuca »

DirectX 9c mam. ta hra mi pak nesla proto,ze jsem mel nainstalovany Clon CD,kdyz jsem ho dal pryc tak to slo. Ty 3DMarky jeste nemam,az zitra :wink: a ,takze to jeste zkusim projet a uvidim. Ostatnihry v pohode-vadil mi tam jen ten cerveny krizek a zajimalo me co to je :) Jinak Diky moc
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“