Problém s instalací Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
bambuca
Nováček
Nováček

Problém s instalací Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Příspěvek od bambuca »

Problem s instalaci Sprintel Cell Pandora. Jsem lama,tak to prosim vemte jako polehcujici okolnost Pri instalaci mi nabehne tabulka s txt. :Graphic card not supported or drivers too old,instal ones on CD1 in the drivers directory a potom jeste jedna tabulka a tam je cervenym krizkem oznacen radek s napisem : non power-of- two rendertarget suppord.
mozna pomuze kdyz napisu ze mam celej novej pocitac. Opteron 144,Adata DDR 400 CL 2.5,DFI Lan Party 4ultra D,Leadtek 6600GT Extreme-nejprve jsem tam mel ovladace 7777 stazene od Leadtek a ted mam 81.95. Predem dik

//shadow: pomoc emeritního moda sekce :roll: -> upraven zkomolený název threadu.
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Tu hru si dostal k te grafice ze, to mi taky delalo, stahni si nejnovejsi patch na tu hru ze stranek vyrobce...
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Musis patchnout..to vyresi ten support karty...ale ja si to taky nezahral :) protoze sem prej nebyl admin na svym pc :oops: :lol:
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

Je to len chybne hlasenie. Na hre ti to nic nemeni. Ja som to s tymto hlasenim presiel cele a ziadne problemi mi to nerobilo takze to kludne ignoruj ak hru spustis. :wink:
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

IQLogic píše:Je to len chybne hlasenie. Na hre ti to nic nemeni. Ja som to s tymto hlasenim presiel cele a ziadne problemi mi to nerobilo takze to kludne ignoruj ak hru spustis. :wink:
Ono to ale nejde spustit, to vyhodi ten error a vypne se to. Staci nahrat ten nejnovejsi patch a uz to pujde...
Ruka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ruka »

Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.

Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

No ale ja CloneCD v PC nemam :?
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“