Poradte jakej procak do ecs k7s5a

Pro procesory AMD Athlon, Athlon XP, Duron a Sempron.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Hard
Nováček
Nováček

Poradte jakej procak do ecs k7s5a

Příspěvek od Hard »

Mam problem, nemuzu se poradne rozhodnout jak provedu upgrade svyho pocitace za predpokladu ze si jeste chvili ponecham ECS K7s5a desku a narvu do ni co nejvyhodnejsi procesor (cena/vykon).
Na strankach pisou ze to jde do XP2800+ (2,083 Ghz).A s jakym jadrem maji namysli ? sel by tam THORTON (1.8GHz) a o kolik by se priblizne lisil vykon od 1,8 Durona ?
diky za jakoukoliv odpoved.
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

presunuto ze sekce AMD...

And ye shall know the truth and the truth shall make you free
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Záleží na revizi tý desky. Mám zkušenost s 3.1 a do tý jde max. Athlon 2600+. Jádrem je myšlen Thoroughbred, chipset SiS 735 nepodporuje 333 MHz FSB.
ignorelist: kremrole a dezoláti
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Posledny rok sa predavaju aj ......K7S5A Pro V5.0, v tej sa da nastavit aj FSB 166MHz... ( akurat sa mi jedna vratila z reklamacie, predal som ich sam len 7-8ks ).... chodi vnej aj Barton 2600+..... lenze pri 166(333) FSB chodia pamate asinchronne na 133(266)Mhz........ takze priepustnost pamate moc nestupne.......
Starsie revyzie R3.1, 3.0 a 1.0 tam maximalne XP 2600+, ale 266MHz FSB.......
Revizia 1.0 naviac problem zo stabilitou pri 266 FSB...... ale tych sa zrejme predalo len malo..... ked mas tuto reviziu rychlo snou prec......
mixal
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mixal »

mame na intraku k7s5a + thorton 2000+ a mali sme na xvilu aj duron 1800. vsetko ok, dokonca ten thorton ide prepnut aj na 166 fsb, ale doska dava troxa male napatie a tak sa to sekne po case, treba to zadratovat a dat lepsie pamate

zial reviziu dosky momentalne neviem, ale je stara asi 2 a pol roka
Odpovědět

Zpět na „Socket A a Slot A“