prosím porad'te mi děkuji

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Mayhem(cz)
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

prosím porad'te mi děkuji

Příspěvek od Mayhem(cz) »

zdar,mám vyhlédnutou tuhle zak.desku http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30104 a k ní tenhle procesor http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31587 vím že agp už není aktuální ,ale jdu kvuli grafice (6600gt a jsem s ní naprosto spokojen), a chtěl bych se ještě zeptat,pojedou mi na té nové zakl.desce ty neznačkové paměti?(mám tři moduli bude problém?)
současné pc:
pc : asus a7n8x-deluxe nFORCE 2
AMD AHLON 2700+
WIN FAS 6600GT 128MB DDR3(DEFAULT)
3X512 DDR 400MHZ(neznačkové) jedou bez problému!
AUDIGY 2

PEVNÉ DISKY
SAMSUNG SP0812N 80BG
DC WD400BB-23DEA0 40GB
ZNAČKOVÝ ZDROJ NEXUS 400W
ps:zvedne se mi výkon ve hrách jako je call of duty2,fear a quake 4? nebo to ani nepoznám? díky za odpověd'

//edit Wilik - presun z s939 desek... prosim CTI nez se zeptas, dekuji...
Ruka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ruka »

- Pokud je ta sestava urcena na hry, tak dle meho nazoru si uppgradem CPU a NB vubec nepomuzes, akorat budou vyssi vysledky v 3D M 01 a 03 a v Aqu.3. a to je vse. Takze na hry nedoporucuju menit CPU a NB.
- Pokud je to take na praci v nejakych profi programech, tak urcite ti uppgrade pomuze.
- Ty pameti by mohli problemi s pametovym radicem CPU a pri trech modulech se ti automaticky snizi frekvence na 333(delickou se da zvysit) z pri T2.
// EDIT: Ja bych to s tou GF 6K6 nechal dojet pa pak si koupil sestavu na PCI-E s nejakou GF 7K8 nebo Ra. X1K8.
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.

Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
Ruka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: prosím porad'te mi děkuji

Příspěvek od Ruka »

Mayhem(cz) píše: ps:zvedne se mi výkon ve hrách jako je call of duty2,fear a quake 4? nebo to ani nepoznám?
Ja myslim, ze to skoro nepoznas. Nebo snima mas nejake problemy?
//EDIT: Ta zvukovka, muze brat v nekterych pripadech, dost vypocetniho vykonu.
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.

Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
Mayhem(cz)
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mayhem(cz) »

né hry jedou jak víno,sice na střední kvalitu ale jedou:-):-) ale asi máš pravdu ,(myslel jsem si to že by to v nových hrách asi moc nepomohlo)nechám to už dojet ,a přejdu už rovnou na PCI-E.jinak ti děkuji za radu měj se!
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“