Skákající video

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Polymorph
Nováček
Nováček

Skákající video

Příspěvek od Polymorph »

Zdravím vás všechny,
mám problém a neumí si již poradit kde by mohl být problém :-(
Mám momentálně nový PC, AMD 64 2800 a grafickou kartu ATI 9550 128MB, myslím si že na přehrávání jakéhokoliv typu videosouboru je to celkem dostačující živočich ;-)
Při přehrávání videa (jakýkoliv formát i DVD), např ve WMP10, BSPlayeru, RealPlayeru dochází zcela náhodně k občasnému poskočení videozáznamu a jede to dál :-( při sledování nějakýho koncertu je to opravdu na nasrání, když písničky z ničeho nic skočí o pár sekund dopředu. Jediný program který to nedělá je WinAmp (ten zase nepřehraje DVD) Zkoušel jsem několik Codec Packů, ale spíš to bylo jen horší, žádný z nich problém nevyřešil.
Nemá někdo z vás podobnou zkušenos a případný návrh řešení???

Díky.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Skákající video

Příspěvek od Dzin »

Polymorph píše:Zdravím vás všechny,
mám problém a neumí si již poradit kde by mohl být problém :-(
Mám momentálně nový PC, AMD 64 2800 a grafickou kartu ATI 9550 128MB, myslím si že na přehrávání jakéhokoliv typu videosouboru je to celkem dostačující živočich ;-)
Při přehrávání videa (jakýkoliv formát i DVD), např ve WMP10, BSPlayeru, RealPlayeru dochází zcela náhodně k občasnému poskočení videozáznamu a jede to dál :-( při sledování nějakýho koncertu je to opravdu na nasrání, když písničky z ničeho nic skočí o pár sekund dopředu. Jediný program který to nedělá je WinAmp (ten zase nepřehraje DVD) Zkoušel jsem několik Codec Packů, ale spíš to bylo jen horší, žádný z nich problém nevyřešil.
Nemá někdo z vás podobnou zkušenos a případný návrh řešení???

Díky.
No prave kodek packy jsou na nic! Akorat to pak blbne, nejlepe jen to co potrebuješ tam dej.To DVD a ostatni videa blbne ikdyž to poustiš z disku?
Odkdy to dela? Od počatku?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Polymorph
Nováček
Nováček

Příspěvek od Polymorph »

Dělá to od začátku a je jedno jestli to jede z HDD nebo z CD/DVD-ROM
s těma kodekama: chápu, ale proč to nedělá winamp?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Polymorph píše:Dělá to od začátku a je jedno jestli to jede z HDD nebo z CD/DVD-ROM
s těma kodekama: chápu, ale proč to nedělá winamp?
Nejake aplikace maji sve kodeky. Sice razantni krok ale reinstal by možná pomohl.Jesli mužeš zazalohovat Ghostem a jen to vyzkoušet tak by to bylo dobry.
Polymorph
Nováček
Nováček

Příspěvek od Polymorph »

hmmmm, to je věc do které se mi vůbec nechce :-( to PC jsem reinstaloval před 3 týdny a dělalo to i v čistým systému :-( , krom toho zase vymýšlet zálohu 160GB dat se mi moc nechce, krom toho když PC je momentálně celkem vyladěný a jede spolehlivě :-(
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Polymorph píše:hmmmm, to je věc do které se mi vůbec nechce :-( to PC jsem reinstaloval před 3 týdny a dělalo to i v čistým systému :-( , krom toho zase vymýšlet zálohu 160GB dat se mi moc nechce, krom toho když PC je momentálně celkem vyladěný a jede spolehlivě :-(
Pokud se ti sekaji filmy tak to moc vyladeny neni.
Zkoušel si nejaky testy? Neco pretaktovanyho? Novy drivery k VGA,Zvukovce , MB?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Co ti běží na pozadí? Mohl by to taky delat nejaky diagnosticky, nebo antivir,cokoliv co beží na pozadi.Zkus povypinat co nepotrebuješ.
Polymorph
Nováček
Nováček

Příspěvek od Polymorph »

hmmmm, no budu se muset mrknout, vc zatím nemůžu říct, každopádně na pozadí toho běží minimum, žádný aktivní sledování dění v PC atd.

Zatím díky za rady, kdyby někoho něco napadlo tk pište :-)
dÍKEC.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“