Prosím pomoc! Takže na primary slave (IDE1) jsem připojil nový disk seagate 250GB (ST3250823A). Ale disk nefunguje správně počítač ho vidí jako neformátovaný, i když jinde funguje normálně (v disku chyba není).
Předtím jsem na IDE1 nic zapojeno neměl. Pomohla by aktualizace biosu, nebo nějaké ovladače???
Základní deska: Asus P4G8X
Zapojení:
-Primary master: Seagate 80GB (systém)
-Primary slave: Seagate 250GB (ST3250823A) - nefunguje správně
Předem díky za všechny rady.
problém s IDE
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- johny rico
- Nováček

-
- rumbo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: problém s IDE
normalne = naformatovany na ntfs + kopiroval si na neho data??johny rico píše:Prosím pomoc! Takže na primary slave (IDE1) jsem připojil nový disk seagate 250GB (ST3250823A). Ale disk nefunguje správně počítač ho vidí jako neformátovaný, i když jinde funguje normálně (v disku chyba není).
Předtím jsem na IDE1 nic zapojeno neměl. Pomohla by aktualizace biosu, nebo nějaké ovladače???
Základní deska: Asus P4G8X
Zapojení:
-Primary master: Seagate 80GB (systém)
-Primary slave: Seagate 250GB (ST3250823A) - nefunguje správně
Předem díky za všechny rady.
alebo si ho len napojil a zapal comp?
ak to druhe, tak Ti radim partition magic a vytvorit particie...
PC: i5-2500K, AsRock P67 Performance, Kingston 2x4gb HyperX, Crucial M4 64 gb + WD 640gb, Seasonic S12II-620W, Ati HD 3870, Fractal Core 3000
Nbook: IBM Thinkpad T60 typ 1951-A47
Nbook: IBM Thinkpad T60 typ 1951-A47
- johny rico
- Nováček

-
Data na něm nejsou, ale na primary slave při naformátování na NTFS na 100% to napíše: "formátování se nepovedlo". Po připojení jako samotný disk primary master jsem ho naformatoval bez problemu na NTFS, ale po připojení zpět ho to ukazovalo normálně jako naformátovaný NTFS asi minutu pak opět nefunguje (ukazuje se jako neformátovaný RAW). Zkoušel jsem to i v Partition manageru, ale stejný problém na NTFS hází chybu a na FAT 32 ho win ukazoval normálně asi minutu. Pak opět: "Disketa v jednotce F není naformátovaná. Chcete ji naformátovat?"
Já si myslím že je chyba v ovladačích (disku nebo IDE), ale v těch se bohužel moc nevyznám.
Já si myslím že je chyba v ovladačích (disku nebo IDE), ale v těch se bohužel moc nevyznám.