Rachtání zdroje

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Odpovědět
OXI
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Rachtání zdroje

Příspěvek od OXI »

Zdravim,

poslední dobou mi občas rachtá zdroj, mam ECK 400w JSP, po chvíli se to většinou spraví, myslíte že to signalizuje že zdroj odchází?

Jako náhradu chci pořídit LC Power 550W Super Silent Gold, myslim že za ty peníze je to dobrej zdroj

Sestava A64 3000 (1800-2615), DFI NF4-DAGF, 2x512 400Mhz RAM, grafika G6600TOP, disk SATA 160GB baracuda
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jessie.james »

spis budes mit na tom zdroji jen vyrachtany vetracek. nemusis menit cely zdroj, vymen jen ten vetracek. i kdyz teda nevim, jak je ten tvuj zdroj delany, tak by to melo jit. mrkni se, jak je tam ten vetracek pridelany a podle toho uvidis. standartne by to mel byt 120 mm vetrak, ale nemusi to tak byt. ja tak menil na svem zdroji vetrak a slape zase jak ma. pritom kdyz jsem zapl PC, tak to vrcelo jako cirkularka.
a co se tyce toho zdroje co chces kupovat, tak bych jej osobne nebral a radeji zainvestoval do overene klasiky a vzal tohohle chiefteca:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32705
je 410 W a tvoji sestavu s prehledem utahne
Poplik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

rachtá

Příspěvek od Poplik »

no a jak rachtá, není to větráček?
WEEEEEEEEEEE!!
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jessie.james »

taky si myslim, ze to bude vetrackem. bud jsou uz sjeta loziska nebo jsou na lopatkach nanosy prachu. mozna bude stacit ten vetrak jen ocistit od prachu a hotovo.
OXI
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OXI »

větráček fachá v pohodě, napadlo mě že to je protože se tam něco dotýká lopatkama, tak jsem se v tom chvíli hrabal a znova to zapojil a už nerachtá, uvidim jestli se to vrátí, tak napíšu. Snad se to tim vyřeší, radši bych pořídil paměti než zdroj
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“