Jak přepálit cd s ochranou

Nero, Clone CD a další programy k vypalování a diagnostice.
Odpovědět
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Jak přepálit cd s ochranou

Příspěvek od spirit64 »

Chtěl jsem si přepálit originální hru No one lives forever. Je to na 2CD, CD1 jsou data, CD 2 je audio CD a je tam pár potřebných dat. Nejdřív jsem v neru 7 zkopíroval CD2 bez jakýchkoli problémů, pak jsem chtěl zkopírovat CD1 ale to už nebylo tak jednoduchý, hned po startu to začalo vypisovat neopravitelné čtecí chyby, a nic to nenačítá. V deepburneru to prozměnu nahraje bleskově image, pak ji vypálí ale je to nepoužitelné. Nevím co to je za ochranu, ale docela rád bych to obešel. Nevíte jak takové CD kopírovat ?
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jessie.james »

v alcoholu 120% 1.9.5.3105 dej palit z disku na disk a pri nastavovani dej preskakovat vadne sektory a rychle preskakovat vadne sektory. a rychlost paleni dej na 16x. v pohode by ti to melo vzit. kdyz tak to muzes zkusit prvne nacist do image nebo hodit na RW, at si zbytecne neodpalis CD.

//Bathory: přesunuto z optik
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Takže nejdřív jsem to zkusil s DVD Sony DDU 1622 zjistil že nepodporuje rychlé přeskakování, přeskakovalo to hodně pomalu. Teď to zkouším na vypalovačce Sony CRX 230A, kde to skáče dost rychle, a až to s cca 5-6 chybama v 100 sektorech doskáče za sektor 10 051 tak to začne normálně načítat rychle do img, takže tak to asi má vypadat že :) Moc díky za radu !!! :) Napíšu jak to dopadlo:)
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jessie.james »

jo jo, to je ono. preskace to par chyb, to je spravne, protoze prave o to jde. nekdo se vydesi, ze to haze chyby, ale jak pisi, tak to ma byt. hod pak echo, jak to dopadlo.

//Bathory - promazáno OT
Odpovědět

Zpět na „Vypalovací software“