Fujitsu-Siemens nebo Acer?

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
Patriot
Nováček
Nováček

Fujitsu-Siemens nebo Acer?

Příspěvek od Patriot »

Zdravím Vás,

v současnosti si vybíram mezi dvěma notebooky.Jedná se o Fujitsu-Siemens a Acerem.Oba dva stojí stejně a mají i stejnou výbavu:jediný rozdíl je ten,že FSC ma SATA disk s 5400 otáčkami a grafiku Unichrome Pro od S3,zatímco Acer ma disk 4200 otáček ale zase má Intel GMA 900 grafiku.Co byste brali vy?Rychlý disk s grafikou Unichrome Pro nebo pomalý disk s grafikou Intel GMA 900?
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Co takhle říci přesné označení notebooků nebo nějaký odkaz na ně...
konig
Nováček
Nováček

Příspěvek od konig »

jaky ma ten FSC chipset ?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Hodně záleži na tom, na co ten NB bude sloužit.
Dle toho vybirej :wink:
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
marxyz
Nováček
Nováček

oživení otázky

Příspěvek od marxyz »

Zajímám se o FUJITSU SIEMENS Amilo L1310G. Sám mám Acera a pro bráchu sháním NB. Chce 15.4, wifi, firewire, s-video, min. 60GB harddisc a cenově mi tenhle model vychází nejlevněji. Třeba tady: http://www.pcexpert.cz/notebooky/fujits ... ilo-l1310g
Problém je ten, že nemám vůbec zkušenost s FUJITSU SIEMENS, tak váhám. Pls, co myslíte, má smysl do FS jít???
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: oživení otázky

Příspěvek od Don Martinez »

marxyz píše:Zajímám se o FUJITSU SIEMENS Amilo L1310G. Sám mám Acera a pro bráchu sháním NB. Chce 15.4, wifi, firewire, s-video, min. 60GB harddisc a cenově mi tenhle model vychází nejlevněji. Třeba tady: http://www.pcexpert.cz/notebooky/fujits ... ilo-l1310g
Problém je ten, že nemám vůbec zkušenost s FUJITSU SIEMENS, tak váhám. Pls, co myslíte, má smysl do FS jít???
Záleží na tom jestli chce mít notebook doma na stole nebo s ním někam vyrazit - výdrž baterie 2h je dost malá. Osobně bych si připlatil na tenhle Asus A6R-B002H.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
vlada83
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlada83 »

to je ta samá konfigurace akorát to nemá s-video...
Komp - Deska: MSI K4 AV;Procesor: Athlon XP 2400+ (15*140 = 2,1 GHz); Chladič: Copper Silent 2-TC; Disk:Baracuda 120GB, WD 40Gb;RAM:768 MB (3x 256MB 333MHz);Grafika:Gainward Ti 4200 250/500->305/610 MHz; DVD:LG 4120B; TV Tuner: Genius - Video Wonder Pro III; case:Avance terminator C001! Razec Diamondback Plasma LE; LCD: Samsung Syncmaster 215TW
Ntb: Toshiba P200D - "17" lcd; Turion X2 - 2GHz; 3Gb RAM; 200Gb disk, ATI HD2600; audio Harman/Kardon
Lepší se 40krát zeptat, než jednou nevědět
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“