Benq FP91GX
Hyundai ImageQuest B90A
Hyundai B91A
Philips 190S6FG Grey
ACER AL1916Ws
ale samozřejmě uvítám i jiné tipy. Potřebuju na běžnou práci, ale i na hry, takže jsem vybíral s latencí 8ms a méně...
Děkuji moc za drahocené tipy a postřehy.
mp
Moderátor: maXXmilian

mě teda úhly ukradený nejsou, kdysi jsem si myslel, že na nich nezáleží, tak jsem si koupil HP 1740, ale časem mě to začlo pěkně štvát, když jsem pohnul hlavou a obraz šel do kytek.kratas píše:"MK", to lcd jsi neviděl ve skutečnosti jinak by jsi to nemohl napsat, já se nedívám na lcd z úhlu, ale z příma, takže nějaký pozorovací úhly jsou mi ukradený. Kontras 700:1, jas 400cdto jen tak nějaké lcd v této cenové kategorii nemá, musíš ho umět pořádně nastavit, pak je to ready

To mi teda prozraď co tam tak zázračnýho nastavuješ. Co je na tom za umění? Pokud nemůžeš porovnat s něčím kvalitnějším, tak je jasný, že ti připadá úžasnej. A já ti to neberu.kratas píše:je zajímavý, že hejbu hlavou a obraz do kytek nejde,jas a kontrast mluví za vše, vše je v umění ho nastavit a vše je taky o penězích

Mě osobně daleko víc záleží na vadných bodech, než na pozorovacích úhlech.MK píše:mě teda úhly ukradený nejsou, kdysi jsem si myslel, že na nich nezáleží,

A hlavně obchoduMK píše:samozřejmě já bych si LCD s vadným bodem nekoupil, to je ale záležitost výběru bezvadnýho kusu a ne značky/typu (až na vyjimky).