LCD 19'' do 11.000 Kč ?

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
meiilaX
Začátečník
Začátečník

LCD 19'' do 11.000 Kč ?

Příspěvek od meiilaX »

Ahojte, mám starý dobrý (rozuměj únavný) dotázek :-) - Poradíte s koupí LCD 19'' do cca 11 tisíc ? Hroutí se mi CTR a nevím dne ani hodiny... Proběhl jsem nějaké shopy a bleskově vytipoval

Benq FP91GX
Hyundai ImageQuest B90A
Hyundai B91A
Philips 190S6FG Grey
ACER AL1916Ws

ale samozřejmě uvítám i jiné tipy. Potřebuju na běžnou práci, ale i na hry, takže jsem vybíral s latencí 8ms a méně...

Děkuji moc za drahocené tipy a postřehy.

mp
MSI MSI Z77A-G43 | Intel Core i5-3570K | NVIDIA GeForce GTX 660 | Kingston 4x4GB DDR3 1600MHz CL9 | HDD WD Caviar Blue WD10EALX, 3,5" SATA/600, 32MB - 1TB | Fortron FSP600-80BPN - 600W | CoolerMaster Centurion 5 | Windows 10 64b
Cpk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cpk »

cau,,

ja mam v hlave toto LCDcko rozmyslam onom ze ho kupim....
parametre su slusne.....kamarat ho ma ale 17ku a je spokojny barvy su v dobre..atd...

ACER AL1951As
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

koupit Acera do kategorie 11k?jste lidi blazni?ta kvalita je totalne nekde jinde , nez samsung a podobny , je to fakt total lowend u LCD , byt tebou beru Hyundai 91A, kterej ma stejnou obrazovku jako Samsung , dokonce u tohodle modelu odkupuje od samsungu veskery komponenty do toho modelu :wink:
kratas
Nováček
Nováček

Příspěvek od kratas »

<sh>blázen seš ty protože ACER AL 1951Bs je lepší než ty tvoje podělaný samsungy a hyundae
MK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MK »

kratas píše:<sh>blázen seš ty protože ACER AL 1951Bs je lepší než ty tvoje podělaný samsungy a hyundae
promiň, ale tohle je fakt inteligentní výkřik.....

Zrovna toto LCD není teda nic moc - TN, uhly k zblití, černá spíš šedá.......
kratas
Nováček
Nováček

Příspěvek od kratas »

"MK", to lcd jsi neviděl ve skutečnosti jinak by jsi to nemohl napsat, já se nedívám na lcd z úhlu, ale z příma, takže nějaký pozorovací úhly jsou mi ukradený. Kontras 700:1, jas 400cdto jen tak nějaké lcd v této cenové kategorii nemá, musíš ho umět pořádně nastavit, pak je to ready :wink:
MK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MK »

kratas píše:"MK", to lcd jsi neviděl ve skutečnosti jinak by jsi to nemohl napsat, já se nedívám na lcd z úhlu, ale z příma, takže nějaký pozorovací úhly jsou mi ukradený. Kontras 700:1, jas 400cdto jen tak nějaké lcd v této cenové kategorii nemá, musíš ho umět pořádně nastavit, pak je to ready :wink:
mě teda úhly ukradený nejsou, kdysi jsem si myslel, že na nich nezáleží, tak jsem si koupil HP 1740, ale časem mě to začlo pěkně štvát, když jsem pohnul hlavou a obraz šel do kytek.

Jinak kdybys viděl třeba Samsung 970p, FS 19-2 nebo ViewSonic VP930, tak bys pochopil (nemluvě např. o EIZO). To už je trochu jiný kafe.
kratas
Nováček
Nováček

Příspěvek od kratas »

je zajímavý, že hejbu hlavou a obraz do kytek nejde,jas a kontrast mluví za vše, vše je v umění ho nastavit a vše je taky o penězích
MK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MK »

kratas píše:je zajímavý, že hejbu hlavou a obraz do kytek nejde,jas a kontrast mluví za vše, vše je v umění ho nastavit a vše je taky o penězích
To mi teda prozraď co tam tak zázračnýho nastavuješ. Co je na tom za umění? Pokud nemůžeš porovnat s něčím kvalitnějším, tak je jasný, že ti připadá úžasnej. A já ti to neberu.

Já osobně mám nyní Samsung 970p (předtím VS 930) oba používají PVA a ten co máš ty si koupil kolega z práce, takže vím jakej tam je rozdíl.
Ossis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ossis »

MK píše:mě teda úhly ukradený nejsou, kdysi jsem si myslel, že na nich nezáleží,
Mě osobně daleko víc záleží na vadných bodech, než na pozorovacích úhlech.
AMD Sempron 2500@2800+ (skt. A) | 768MB RAM CL2.5 | MSI KT6V Delta fisr | Palit GeForce 7600GT AGP [560/1400] - Accelero S1 rev.2 | WD Raptor 74GB | Fortron 450W | Genius HF-1250X
MK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MK »

Ossis píše:Mě osobně daleko víc záleží na vadných bodech, než na pozorovacích úhlech.
samozřejmě já bych si LCD s vadným bodem nekoupil, to je ale záležitost výběru bezvadnýho kusu a ne značky/typu (až na vyjimky).
Ossis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ossis »

MK píše:samozřejmě já bych si LCD s vadným bodem nekoupil, to je ale záležitost výběru bezvadnýho kusu a ne značky/typu (až na vyjimky).
A hlavně obchodu 8-) ...
AMD Sempron 2500@2800+ (skt. A) | 768MB RAM CL2.5 | MSI KT6V Delta fisr | Palit GeForce 7600GT AGP [560/1400] - Accelero S1 rev.2 | WD Raptor 74GB | Fortron 450W | Genius HF-1250X
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“