PROJECT: ARMY TUNING By Piwko

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Budik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

PROJECT: ARMY TUNING By Piwko

Příspěvek od Budik »

Tak dneškem začínaje muj druhý Casemod , tentokrát chci udělat něco ve vojenko-zkorodovaným stylu....Dneska mi dojde bedna tak jí vyfotim a zejtra tu sou i fotky , těšte se zatim :wink:
Naposledy upravil(a) Budik dne úte 17. led 2006, 12:50, celkem upraveno 4 x.
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Project: Army tuning by Piwko

Příspěvek od XPM »

Budik píše:vojenko-zkorodovaným stylu
Déja`vu?
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

budeš mít tvrdou konkurenci - Stoobiho router 8-)
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Trinom píše:budeš mít tvrdou konkurenci - Stoobiho router 8-)
Notak pokud army styl, tak spíše Vietcong2 mod, ale uvidíme. Rozhodně se těším na fotky...
Budik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Hups...

Příspěvek od Budik »

Tak jdu fotit bednu , zejtra snad budou na netu už fotecky , budu rad za nejaky rady :wink:

A ten planek bude přesně jak řikáte , zkorodovaný komp jako Rust router , akorád v Army stylu:o)
Budik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Budik »

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Tak tohle mi tedka došlo , uvidíme co se s tim dá dělat.... 8-)
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Tuhle bedýnku znám, tu máme ve škole :lol: a pokud se nepletu, tak jí má Stoobi ve verzi BigTower, ze který bude Vietcong... 8-)
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

jj, to je přesně ona, ale Vietcong už z toho nebude - homemade powered. :)

Ale nějak se tu rozšiřujou úpravy těchto skříni...tak doufám, že dojdou i do zdárného konce... :wink:
Budik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Budik »

Obrázek
Ale já se neopičil :razz:
Mě přišla domu sama :lol:
Tak sem si připravil nářadí a začínám dělat :wink:
mato555
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mato555 »

ja som ju ties mal asi dva dni doma je celkom dobra na moding paci sa mi ta cierna kostra.
no ale som zvedavy co s toho "vymodis"
AMD Phenom X4 2,6GHz, Ati radeon HD4670 1GB DDR3, 4GB RAM, 500GB SATA, 1,5TB external SAMSUNG G3, WIN 7 Professional 64bit
Budik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problem

Příspěvek od Budik »

Bedna je strašně malá , jinak všechno pujdu do jiných barev neboj , akorád sem tam stěží "napáčil" základku , a vubec newim co se zdrojem , poradí mi někdo??Neni na něj už v bedně místo...
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Podstavec ve kterem bude schovan? Mohly by vypadat treba jeko hromada pisku na ktere je posazena case. (Drobna inspirace DooM 3 modem)
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Budik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Budik »

Tak problem se zdrojem je asi vyřešen , zejtra sem hodim další fotečky....tak posoudíte sami...taky yž mám většinu dílů a jakžtakž hotvý návrh , tak zejtra :wink:
Inn[]s
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inn[]s »

hm, tenhle projekt vypda pekne, zajimalo by me, jestli nekdo v ČR děla gravir na plexi.... asi si taky sezenu starsi case a budu se v nem vrtat :-D , do toho myho se mi vrtat nechce
AMD 64 3200+, GeForce 6600 GT, HDD 160 GB, RAM 512 DDR Dual, zvukovka 7+1, MSI K8N SLI, Mys Rarez Diamondback limited edition.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

hm.. no jako rikat ze tenhle projekt vypada pekne kdyz skoro ani nezacal...no nevim no, ale hodne zdaru... (tuhle "kejsu" mam doma ve skrini..taky sem premejslel..ale radsi riznu do baydreama :wink: )
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radeon9550 »

no trosku uvnitr bedny potri prach :-D :-D :-D jinak dlouho uz tu nejsou fotky.My mne zajimalo jak mod pokracuje :)
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

to: Radeon9550
Nech uz tech reci o novych fotkach.. snad ve vsech probihajicich projektech by jsi chtel kazdej den novy.. takze trochu zabrzdi..

to: Budik
Jak se ti do toho reze..? pokud se nepletu, tak tahle case ma hoodne silny plechy.. allespon teda mam pocit, ze kamos mel tu samou...
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

TO MAXTOR:OK,ale on napsal ze da fotky dalsi den a uz je to 3dny,tak me to zajimalo.
To BUDIK:taky by mne zajimalo neco o rezani.Budes to rezat pilkou nebo primocarkou nebo rozbruskou(tou asi ne ze podle to ho jak jsem to videl na nekterych projektech tak to moc dobre neni) :wink: :wink:
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
Budik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

...

Příspěvek od Budik »

Radeon 9550: Plech v bedně je pekne tvrdej , nejčastejc na nej utočim rozbruškou :twisted: ale je to s tim fakt pakárna

Uprav se prodelalo hodne, omlouvám se že nebyly slíbené fotky upravy zdroje ale ydroj sem skratoval tak nefunguje , tak musim počkat co se s tim udělá...nové fotky celýho kompu budou do 2 hodin , těšim se na pochvaly a buzerace :razz:
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

to jsme zvedav na to jak si rezal rozbruskou protoze co sem se tak dival tak tech co to meli pekne opravdu moc nebylo tak snad budes jeden z nich :wink: :wink: :) :) TESIM SE NA FOTKY!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :roll:
Odpovědět

Zpět na „Projekty“