Project:Plasma MOD

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

PsychoMAN
Nováček
Nováček

Project:Plasma MOD

Příspěvek od PsychoMAN »

Obrázek
Caute vsichni!!
Takze k tematu.Chystam delat jiz svuj druhy Mod,ktery jsem pojmenoval PlasmaEvil MOD.Case jeste neni nafocena,ale zitra bude.Case bych chtel nastrikat na cernou barvu.Ve predu a nahore case budou ventilátory s modrými ledkami.V case bude taky bocnice asi ve tvaru ctverce se zaoblenými rohy,v ni bude asi vygravirovane logo projectu.Na case budou taky nejake specialni efekty,jako treba znak plasmy(bio hazard) a ruzne dalsi,to se nechte prekvapit.Vnitřek case bude taky v cerne barve.Zitra tu dam fotky case.

PsychoMAN :) :D :-D
Naposledy upravil(a) PsychoMAN dne stř 21. pro 2005, 22:07, celkem upraveno 1 x.
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radeon9550 »

POdle popisu by to mohl byt velice zajimavy mod,uz se na nej tesim!!! :) :) :)
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
PsychoMAN
Nováček
Nováček

Příspěvek od PsychoMAN »

JJ bude zajimav :-D :-D
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

ale ale ale, nějak se nám tu těch projektů najednou vyrojilo :-D škoda že 60% z nich nikdy nebude dokončeno :old7:

To co tady popisuješ je vše co chceš udělat? To vypadá že už tě předběhli ledajací sérioví výrobci :D .

Máš svůj první projekt někde na fotce?
PsychoMAN
Nováček
Nováček

Příspěvek od PsychoMAN »

XPM píše:ale ale ale, nějak se nám tu těch projektů najednou vyrojilo :-D škoda že 60% z nich nikdy nebude dokončeno :old7:

To co tady popisuješ je vše co chceš udělat? To vypadá že už tě předběhli ledajací sérioví výrobci :D .

Máš svůj první projekt někde na fotce?
No měl jsem ale po formatu mi nic nezůstalo.Ale už ho nemám ani doma.Dobře jsem ho prodal :-D :-D :-D Tedka mi zacina byt po nem smutno :sad: :sad:
PsychoMAN
Nováček
Nováček

Příspěvek od PsychoMAN »

Takze hlavne bych chtel rict ze jde taky o Homemade case.Takze predek se mi moc nelibil tak jsem musel vrobit neco noveho.Celou jeste musim striknout na cernou ale bo mi dosel sprej tak to vidim na vikend.To cervene je lepici paska,musel jsem to zpevnit protoze to je celé z kartonu ale jak jsem rikal bude to na cernou,takze se neleknete te barvy.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
PsychoMAN
Nováček
Nováček

Příspěvek od PsychoMAN »

Podotýkam že to je zatím jenom začatek modu 8) 8)
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

S tim kartonem to myslis vazne? :stupid:
.
PsychoMAN
Nováček
Nováček

Příspěvek od PsychoMAN »

NEE delal jsem sis srandu :-D :-D :-D no je to z kartonu a co sis myslel??
Tady to tak nikomu nevadilo, to jenom na tomto foru furt neco nekomu vadi. :evil: :evil:
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Tam to vsichni brali jako recesi, nicmene pokud se ti to libi nebudu ti tu OTckovat
.
PsychoMAN
Nováček
Nováček

Příspěvek od PsychoMAN »

ne to byla takova sranda :-D :-D :-D , to bych v zivote neudelal z kartonu :stupid: :stupid: jenom jsem zkousel jak zareagujete :-D :-D :-D
zatim to vypada takhle,s tim kartonem to bl jenom žert :D :D
Obrázek
PsychoMAN
Nováček
Nováček

Příspěvek od PsychoMAN »

to s tim kartonem bylo jenom tak na ukazku jak bude vypadat bocnice a vrch case.
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

PsychoMAN píše:to s tim kartonem bylo jenom tak na ukazku jak bude vypadat bocnice a vrch case.
To doufam :-D
nebylo by by lepší udělat tu bočnici bez toho ostrýho rohu, to napravo našikmo? Pokud mě nechépeš, tak ti to nakreslím :lol:
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Poprosil bych tě, kdyby jsi mohl vždy použít jen jeden post a ne tři za sebou...pro úpravu je tu tlačítko EDIT. Díky

A jinak k modu zatím není co říct, protože vtípky z kartonem nejsou úplně to pravé...
PsychoMAN
Nováček
Nováček

Příspěvek od PsychoMAN »

2trinom:jj chápu

2stoobi:OK. ten karton byl jenom pro predstavivost jak to bude vypadat
saboo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od saboo »

jelikoz nemas ATX tak pokud tu kostru nepouzies jen na to aby ti neco pridrzovala, tak nikdy neudelas nic tak peknyho jako muzes koupit v krame to navic te vyjde levnejc a budes tam mit i vic uprav nez zamejslis :?
Na střední jsem udělal 4 CESEMODY za zapas ( ne za sezonu za zapas )
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Nezměníš ten font toho textu? IMHO, tohle vypadá, jak z wordu :(
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radeon9550 »

chtelo by to nejake nove fotky.Urcite vsechny zajima jak tvuj mod pokracuje :wink: :wink: :wink:
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
PsychoMAN
Nováček
Nováček

Příspěvek od PsychoMAN »

Tak zas neco noveho,zitra to strikam tak budou dalsi fotky
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Dj´ Frodo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dj´ Frodo »

peknej napis na tom glaviru!!! :)
PC: CPU: AMD Sempron64bit 2600+ (1,6Ghz@2Ghz) MB: MSI K8N Neo GPU: Ati Radeon 9200 128Mb RAM: 256Mb DDR 333Mhz HDD: WD-20Gb, Seagate Baracunda 80Gb OS: Windows XP prof.
Odpovědět

Zpět na „Projekty“