Poradte Chladic na 6600GT AGP

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Poradte Chladic na 6600GT AGP

Příspěvek od hlupak »

zdar, mam Evga 6600GT ddr3.
koupil jsem si Thermaltake
http://www.thermaltake.com/coolers/chip ... -g0009.htm
ale problem nastal v okamziku kdy jsem chtel ten chladic pridelat na kartu.
sundal jsem original a zacnu,,a ejhle..v planku je obrazek,ze se to pridelava na jadro ktery je ale rovnobezny ..proste ctverec ..a ja mam KOSOCTVEREC..cili je po otoceny o 45 stupnu.
kdyz jsem to presto skusil pridelat (sikmo) tak mi to sice kreje jadro* a jeste ..pripada mi jak ..nevim co to je ale vypada to uplne stejne jak jadro ale je to mensi ctverec..ne nejsou to pameti...ty nemaj stribrny ctverecek uprorstred!.
ale nekreje tohle(predtim na tom byl pasiv)
no a kdyz zacpnu comp mkam mam teploty 90 stupnu a ani mi nezvladne 3dmark na puvodnich hodnotach..artefakty!.
chci se zeptat jaky chlazeni mi pomuze? na sikmy jadro. pls :oops:
valvex
Nováček
Nováček

Příspěvek od valvex »

Orientace jadra nama vliv na chlazeni.
Spise to vypada, ze jsi to spatne pridelal, nebo ti ten chladic z nejakeho duvodu nesednul dobre na jadro (vysoke kondenzatory...). Zkontroluj to. 6600ky maji male jadro, takze s montazi mohou byt problemy.

Kdyz se podivas na kartu, tak priblizne uprostred je jadro s aktivnim chladicem a to co melo jen pasiv (blize ke konektoru) je prevodni mustek na AGP, protoze 6600ka je puvodne na PCI-E.
Současnost: AMD Phenom II X4 955 Black Edition, ASUS M5A97, Kingston HyperX Blu XMP 8GB (kit 2x 4GB) 1600MHz, OCZ Agility 3 Series 120GB + Samsung 1,5 TB, ASUS ENGTX560 DC/2DI/1GD5, Fortron AURUM GOLD 600, vodník - Eheim AGB Station 600 rev2 220V (nádobka je vcelku šmejd - musel jsem ji podstatně předělat) + pasivní radiátor vlastní výroby - cca 30,000 cm2.
Bylo:Athlon 4850+EE, Gigabyte MA78-2SH, 2*1 GB A-Data Vitesta, Seagate 250 GB, DVD-DL LG, Radeon 4730, watercooling CoolRiver - CPU+GPU+NB http://www.xbitlabs.com/articles/cooler ... html#sect0, Fortron 350PNF silent-modded
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

vyreseno!
GT ma uplne JINAK A JINDE JADRO!!!!
takze sjem nic nepridelal spatne! proste ten chaldic na ni nejde !
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“