Nefuunguje mi VGA ATI sapphire X1300 (PCIe) v MB ASUS A8N-VM
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Beerry
- Nováček

-
Nefuunguje mi VGA ATI sapphire X1300 (PCIe) v MB ASUS A8N-VM
Nefuunguje mi VGA ATI sapphire X1300 (PCIe) v MB ASUS A8N-VM CSM. Po spuštění PC se vždy jako první inicializuje integrovaná grafika na desce. V biosu je nastaveno PCI -> PCIe -> IGP. Na stránkách Asus je nová revize Biosu pro tuto desku kde by měl být řešen jakýsi problém s VGA od ATI ale nějak to nezabralo. Doufám že co se týká BIOSu tak mám vše správně nastaveno. Zkoušel jsem prdnout nějakou oldies PCI grafiku a ta v pohodě najela. Ve win se PCIe grafika normálně ukáže, takže předpokládám že je OK. Má někdo nějakou radu?
Beerry
- Jan Machalík
- Mírně pokročilý

Re: Nefuunguje mi VGA ATI sapphire X1300 (PCIe) v MB ASUS A8
Zkus nastavit PCIe jako primarni, PCI druhy a IGP az posledni.Treba to pomuzeBeerry píše:Nefuunguje mi VGA ATI sapphire X1300 (PCIe) v MB ASUS A8N-VM CSM. Po spuštění PC se vždy jako první inicializuje integrovaná grafika na desce. V biosu je nastaveno PCI -> PCIe -> IGP. Na stránkách Asus je nová revize Biosu pro tuto desku kde by měl být řešen jakýsi problém s VGA od ATI ale nějak to nezabralo. Doufám že co se týká BIOSu tak mám vše správně nastaveno. Zkoušel jsem prdnout nějakou oldies PCI grafiku a ta v pohodě najela. Ve win se PCIe grafika normálně ukáže, takže předpokládám že je OK. Má někdo nějakou radu?
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |