EDIT: mimochodem, teploty jsou v normě, dělá při jakémkoli rozlišení a jakémkoli nastavení detailů. A taky to dělá i v jak trošku zajetém OS tak i v čistém OS bez antivirů, virů a čehokoli jiného...
PLEASE - Pravidelné sekání
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Smeli
- Začátečník

-
PLEASE - Pravidelné sekání
Zdravím, mám problém, teda, já ne, ale kámoš. Na jeho sestavě: FIC KT-400A PRO (AN19), Athlon XP 2000+ (nevím, jaké jádro, ale není Barton), 1 GB 400MHz RAM (nějaké Buffalo) a 6600GT od Gigabytů. Problém je ten, že se mu ve 3D aplikacích seká obraz (a zvuk) v pravidelných časových intervalech co 4-5 sekund. Stejný problém měl ale i s Radeonem 9600 Pro, takže na grafiku bych to neviděl. Ovladače má poslední verzi i na MB i na VGA a mám pocit, že má i poslední BIOS. Vážně nemáme tušení, co s tím... 
EDIT: mimochodem, teploty jsou v normě, dělá při jakémkoli rozlišení a jakémkoli nastavení detailů. A taky to dělá i v jak trošku zajetém OS tak i v čistém OS bez antivirů, virů a čehokoli jiného...
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: