pretaktil jsem to na doporucenou hodnotu, otestil stabilitu a stejne mi to seklo Juiced pri pouziti Nitra ve sprintu
je nejaky softik na test graf stability 2a3D?
Moderátoři: Walker1134, Wilik

ovladače nvidie mají funci na zjištění nejvyšší možné stabilní frekvence GPU a RAM a tu ti doporučí, je tam i test stability a tím to prošlo, buhužel Juiced to neprošlo...MiKe[sk] píše:Co si vlastne myslel tou "doporucenou hodnotou"?

Vobec sa ti to neoplati, 6800GS nie je nova generacia grafik a rozdiel vykonu medzi tvojou a 6800GS je minimalny. To si radsej pockaj na to, kym zlacnie 7800GT alebo X1800XL.punkexploited píše:Zdravim. Mam ted Ati X800 256MB PCI-E GPU392@452 mem 700@1115, V 3dmarku mam ted 4972 bodu. Myslite ze ma cenu si koupit od MSI 6800GS nasel jsem ji za 6854Kc. diky za odpoved

ne, pokud nechces vyhazovat prachy oknem co pul rokupunkexploited píše:Zdravim. Mam ted Ati X800 256MB PCI-E GPU392@452 mem 700@1115, V 3dmarku mam ted 4972 bodu. Myslite ze ma cenu si koupit od MSI 6800GS nasel jsem ji za 6854Kc. diky za odpoved

Hod jsem vykon te tve sestavy... docela by me to zajimalo.. taky jsem o tom uvazoval.radim2 píše:ne, pokud nechces vyhazovat prachy oknem co pul rokupunkexploited píše:Zdravim. Mam ted Ati X800 256MB PCI-E GPU392@452 mem 700@1115, V 3dmarku mam ted 4972 bodu. Myslite ze ma cenu si koupit od MSI 6800GS nasel jsem ji za 6854Kc. diky za odpoved
pokud jo, tak mi je radsi dej, ja uz je nejak zainvestuju...

pokusím se nezapomenout, po víkendu dám nějakou tabulku, ale bude to po přetaktuPetsa píše:hups dik.. a mohl by neco podobneho hodit i Radim2?? moje druha moznost o vikendu to porovnam se svoji...
edit.. jinak za GSko vazne nema cenu menit... tohle ti staci na vsechny hry v pohode...

já testím přes Juiced, čekat než doběhne test...., to si radši zahrajuMiKe[sk] píše:Testuj napr. v 3DMarku aspon 1 hodinu, a ak ti to sekne alebo ti to bude hadzat artefakty, tak znis takt.

Nie, on asi myslel, ze hraje hru, a ak mu to sekne (alebo sa mu to bude hadzat artefakty), tak to ma moc pretaktovane a musi znizit takt jadra a pamati.punkexploited píše:Radime jak se testuje prez Juiced? napsal jsi já testím přes Juiced, čekat než doběhne test...., to si radši zahraju. To jako ze si zahrajes a poznas jestli to jde plynule nebo ne?

no jasne ze po OC.. s tim jsem pocital... jde mi o to co je lepsi..radim2 píše:pokusím se nezapomenout, po víkendu dám nějakou tabulku, ale bude to po přetaktuPetsa píše:hups dik.. a mohl by neco podobneho hodit i Radim2?? moje druha moznost o vikendu to porovnam se svoji...
edit.. jinak za GSko vazne nema cenu menit... tohle ti staci na vsechny hry v pohode...![]()
nechce se mi to vracet na default

Přesně tak, sekne se to, kupodivu po pár vteřinách se karta vrátí na nižší frekvenci jádra a dá se hrát dál, ale radši to snižuju a testím kdy to už konečně bude stabilní...MiKe[sk] píše:Nie, on asi myslel, ze hraje hru, a ak mu to sekne (alebo sa mu to bude hadzat artefakty), tak to ma moc pretaktovane a musi znizit takt jadra a pamati.punkexploited píše:Radime jak se testuje prez Juiced? napsal jsi já testím přes Juiced, čekat než doběhne test...., to si radši zahraju. To jako ze si zahrajes a poznas jestli to jde plynule nebo ne?

tak jsem to dal stabilně na 505/1010MHz, čekal jsem od MSI vícPetsa píše:........no jasne ze po OC.. s tim jsem pocital... jde mi o to co je lepsi..
Optreon 144@2,7G a X800GTO nebo tvoje reseni nebo sampron64 a GSko (popripade jina drazsi karta.. ale celkova cena bude stejna..)