AKTUALNE FOTO
21.marec 2006

Zdravim! Tak konecne som sa rozhodol a tak priblizne som si rozplanoval co sa v najblizsich tyzdnoch bude diat s mojou case.
Rozhodol som sa spravit ju na temu perfektneho a nadherneho auticka Ford MUSTANG GTR. Farby a niektore prvky pouzijem ako u konkretneho prototypu na rok 2005:
(tu ho mame)

Upozornujem, ze skrinka nebude vyzerat na koniec ako auto (Hummer mod), ale bude z toho taky decentnejsi mod na temu auta.
Skrinka momentalne po mojich lama-pokusoch vyzera asi takto:

po prerobeni by mal predok vyzerat asi takto:
nakres s farbami:

nakres s rozmiestnením gravírov a znakov.

Takze co sa tyka prednej masky, tak na nej sa obetuje plast v ktorom je vyrezana ta diera pre FAN, kde bolo predtym vypinanie. dalej sa obetuje aj plast pred disketovou mechanikou, kryt dalsej mechaniky, ktory tam uz ani nieje a aj jedna 5,25 pozicia.
Tym vznikne diera velkosti 12*24cm, ktora bude prekryta tahokovom a za ktorou bude radiator vodneho chladenia (zo Š120). v hornych poziciach budu dve mechaniky - obe zakrytovane a na krytoch budu plexiskla, do ktorich budu vygravirovane znaky, ktore vidite na obrazkoch. podsvietene budu na cerveno. v tretej pozici bude bud displej 4*20 a nejake ovladanie FANov, alebo dalsi gravir, ktori poje odklopit a za nim bude to ovladanie. v tom pripade bude displej niekde vnutri.
v bocnici asi zostane okno take ake je, ale pojde do neho nove plexi s tymto gravirom:

vnutrajsok bude pekne upratany a kos na HDD pojde pravdepodobne uplne prec. to zavisi od toho, ci budem HDD chladit vodou, alebo nie.
karty a zakladna doska budu asi olemovane cervenou umelou hmotou, ktora sa pouziva na olemovanie ostrych hran plechov vo vyrobe. vyzera to asi takto:

(na zivo vyzera lepsie)
vodnika si robim komplet sam. nepodarilo sa mi zohnat med na bloky, takze bude cely z hliniku. zajtra postnem fotku prveho bloku.
Radiatory budu dva - jeden v predu (Š120), z ktoreho budu tahat dnu dva 12cm FANy a este jeden na vcrchu, cez ktory bude jeden FAN fukat von. FANy pojdu asi na 7V, alebo 5V a pri troche stastia to mimo burnu uchladi aj pasivne.
Mod by mal byt komplet niekedy vo februari a obcas sa bude mozno stavat, ze zapadne prachom az do najblizsieho updatu aj par tyzdnov, ale dokoncit to jedoznacne chcem. posledny termin mam v marci, kedy to predvediem ako moju Komplexnu odbornu maturitnu pracu.
Tot moja predstava... dlha, ale pekna...