-=jARO=- píše:Je nesmysl aby to bylo pod skatezama.U myší většinou bývá jen 1 šroubek a je pod tou lesklou nálepkou.Ta nálepka zároven slouží jako záruční pečet.
Hmm...já rozebíral akorát logitecha(typ nevím) prostě nějaká levná šitka a měla jenom jeden šroubek pod nálepkou.MX510 myslím má taky 1 šroubek pod nálepkou.Moje Razerka má taky jeden šroubek pod nálepkou .Ale moji myš rozebírat nehodlám nejsem ma....r .A jestli některé myši mají šroubky pod skatezama tak soráč A SS.Rambo ani nevěděl co to je skatez dokud sem mu to neřek tak at na ICQ nevyskakuje .
-=jARO=- píše:Hmm...já rozebíral akorát logitecha(typ nevím) prostě nějaká levná šitka a měla jenom jeden šroubek pod nálepkou.MX510 myslím má taky 1 šroubek pod nálepkou.Moje Razerka má taky jeden šroubek pod nálepkou .Ale moji myš rozebírat nehodlám nejsem ma....r .A jestli některé myši mají šroubky pod skatezama tak soráč A SS.Rambo ani nevěděl co to je skatez dokud sem mu to neřek tak at na ICQ nevyskakuje .
Taky si nevzpomínám, že by nějaká moje myš měla šroubek pod teflonem...
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Trinom píše:Taky si nevzpomínám, že by nějaká moje myš měla šroubek pod teflonem...
NJN, někdo má štěstí...ale jinak to má dost myší...od Geniusu přez Microsoft až po Logitech.
mam doma 5 myší a všechny maj sroubek pod nalepkou (kdyz ji strhnes zaroven porusis zaruku a jinak vsechny mysi co sem videl meli sroubky pod nalepkama
//€agle - promaz ot a lock, dotaz byl zodpovezen a nema cenu resit umisteni sroubu u kazdy konkretni mysi
Do not underestimate the power of stupid people in large groups...
Teď jsem rozebral tu svoji Genius Netscroll Optical a má pouze jeden zvenku viditelný šroubek. Pod teflonkama ani pod samolepkou nic nebylo. Bylo to jednoduchý. Legrace bude, až ji budu skládat.
Z CMOSu jde přes odpor R6 1K signál do báze tranzistoru Q1. Ten kolektorem spíná červenou LED přes odpor R7 68 Ohmů. Tranzistor má uzemněný emitor.
LED má dva režimy.
V prvním je na odporu R7 0.134V, to znamená, že LED diodou jde proud asi 2mA. To myš čeká na povel a svítí málo.
A ve druhém, je na odporu R7 napětí 1.756V, to znamená, že LED jde proud asi 26mA. V tomto režimu myš snímá. Na červené LED je v tomto případě 2.29V.
Celé zařízení je napájeno napětím 5.02V.