Overlocking NVIDIA GeForce4

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
miressh
Nováček
Nováček

Overlocking NVIDIA GeForce4

Příspěvek od miressh »

Ahoj

Chci vas vsechny poprosit o radu. Jsem totalni laik co se pocitacu tyce, tweaking nebo overlocking mi absolutne nic nerika.

Chci vas poprosit jestli by mi nekdo mohl napsat podobny popis (jaky program k tomu pouzit, jak a co kde tuknout, jake hodnoty zadat a podobne) na overlocking me graficke karty. Vime ze je uz v dnesni dobe zastarala, ale pry se da jeste trosku zlepsit jeji vykon.

Mam Nvidia GeForce4 Ti 4200 with AGP8X.

Predem moc dekuji.
Jeste muj mail: miress@seznam.cz
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

To je takovy problem si neco o tom na netu najit? O taktovani je toho napsano spousta!! Priste nebud linej a nez polozis dotaz, zkus trochu hledat.. http://www.svethardware.cz/art_doc-9302 ... erclocking
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
-Ja8k1-
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Overlocking NVIDIA GeForce4

Příspěvek od -Ja8k1- »

miressh píše:Ahoj

Chci vas vsechny poprosit o radu. Jsem totalni laik co se pocitacu tyce, tweaking nebo overlocking mi absolutne nic nerika.

Chci vas poprosit jestli by mi nekdo mohl napsat podobny popis (jaky program k tomu pouzit, jak a co kde tuknout, jake hodnoty zadat a podobne) na overlocking me graficke karty. Vime ze je uz v dnesni dobe zastarala, ale pry se da jeste trosku zlepsit jeji vykon.

Mam Nvidia GeForce4 Ti 4200 with AGP8X.

Predem moc dekuji.
Jeste muj mail: miress@seznam.cz
napis mi SZ pomuzu ti
miressh
Nováček
Nováček

Příspěvek od miressh »

EfineSS
Moc dekuji za link...nejsem linej, jen neznam ty cesticky, ktere znate vy zkuseny....a nechci udelat nejakou blbou chybu, kterou by jsem litoval...

Ja8k1
napisu
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“