P4 nebo Prescott

Vše o procesorech Integrated Electronics.

Moderátoři: Eddward, Baneshee

Odpovědět
David
Nováček
Nováček

P4 nebo Prescott

Příspěvek od David »

Mám si koupit P4 2.4/800 nebo mam raději počkat na Prescott?
hipi
Nováček
Nováček

Re: P4 nebo Prescott

Příspěvek od hipi »

David píše:Mám si koupit P4 2.4/800 nebo mam raději počkat na Prescott?
hmm dobra otazka:-)) kolko chces cakat na ten prescott? rok? Kym sa dostane na normalnu cenovu uroven? Usudzujem , ze nebudes platit cez $600 za prescott podla toho ze ako alternativu uvazujes 2,4....chod do tej 2,4ky a poriadne jej daj zabrat pri pretaktovani....
Geo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Geo »

Presne tak, na Prescot bude treba nejmin rok pockat, nez se dostane na prijatelnou cenu. Takze leda, ze se Ti chce cekat. Ze zkusenosti vsak vim, ze za rok zas budou dalsi novinky na obzoru ... a clovek si rekne jestli jeste nepockat a tak dokola. Ja uz se mesic chystam ke koupi prave Asusu P4P800 s P4 2.4/800. Posledni dobou vsak vylitly ceny pameti nahoru, tak jsem si rekl pockam, az to trochu klesne a pak jdu na vec.
Zlo!!!
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zlo!!! »

Sice jsem fanoušek AMD :D , ale P4 2,5GHz/800 je velmi dobrá volba protože jde přetaktovat i o více než 1GHz. http://www.pctuning.cz/Default.aspx?Cat ... rtId=17889 :D
ponson
Nováček
Nováček

Příspěvek od ponson »

Jsem konzultantem časopisu PC magazín a tato problematika /P4 s 800
Mhz FSB nebo Prescott /mě také zajímala o dám ti na ni jasnou odpověď. Základní desky s čipsetem i865G,865PE,875P budou také podporovat nové procesory Prescott a to ve frekvencích 3,2-3,4-3,6. Potom přejdou nové procesory Prescott na SOCKET T. Pro socket T bodou nové procesory Prescott začínat na frekvenci 3,2-3,4-3,6 GHz.....? Odpověď je tedy jasná. Teď jsi kup pentium 4 s 800 MHz FSB /nejlépe 2,4 GHz/ a později ho vyměníš za prescotta /výběr 3 až 3,6 GHz/. Architektura procesoru Prescott bude na stejné frekvenci oproti Northwoodu mnohem rychlejší. Výhodou nové patice socket T bude PCI Express.
West ho
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od West ho »

Ja osobne bych si koupil ted 2.4Ghz...tomu doopravdy nalozis pres jeden 1Ghz!!!!!! a za ten rok bych si koupil Prescota!!!!
Notebook
Notebook
Osobní PC
iPhone
HTPC
Odpovědět

Zpět na „Procesory Intel“