P4 nebo Prescott
- David
- Nováček
P4 nebo Prescott
Mám si koupit P4 2.4/800 nebo mam raději počkat na Prescott?
- hipi
- Nováček
Re: P4 nebo Prescott
hmm dobra otazka:-)) kolko chces cakat na ten prescott? rok? Kym sa dostane na normalnu cenovu uroven? Usudzujem , ze nebudes platit cez $600 za prescott podla toho ze ako alternativu uvazujes 2,4....chod do tej 2,4ky a poriadne jej daj zabrat pri pretaktovani....David píše:Mám si koupit P4 2.4/800 nebo mam raději počkat na Prescott?
- Geo
- Začátečník
Presne tak, na Prescot bude treba nejmin rok pockat, nez se dostane na prijatelnou cenu. Takze leda, ze se Ti chce cekat. Ze zkusenosti vsak vim, ze za rok zas budou dalsi novinky na obzoru ... a clovek si rekne jestli jeste nepockat a tak dokola. Ja uz se mesic chystam ke koupi prave Asusu P4P800 s P4 2.4/800. Posledni dobou vsak vylitly ceny pameti nahoru, tak jsem si rekl pockam, az to trochu klesne a pak jdu na vec.
- Zlo!!!
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Sice jsem fanoušek AMD
, ale P4 2,5GHz/800 je velmi dobrá volba protože jde přetaktovat i o více než 1GHz. http://www.pctuning.cz/Default.aspx?Cat ... rtId=17889 

- ponson
- Nováček
-
Jsem konzultantem časopisu PC magazín a tato problematika /P4 s 800
Mhz FSB nebo Prescott /mě také zajímala o dám ti na ni jasnou odpověď. Základní desky s čipsetem i865G,865PE,875P budou také podporovat nové procesory Prescott a to ve frekvencích 3,2-3,4-3,6. Potom přejdou nové procesory Prescott na SOCKET T. Pro socket T bodou nové procesory Prescott začínat na frekvenci 3,2-3,4-3,6 GHz.....? Odpověď je tedy jasná. Teď jsi kup pentium 4 s 800 MHz FSB /nejlépe 2,4 GHz/ a později ho vyměníš za prescotta /výběr 3 až 3,6 GHz/. Architektura procesoru Prescott bude na stejné frekvenci oproti Northwoodu mnohem rychlejší. Výhodou nové patice socket T bude PCI Express.
Mhz FSB nebo Prescott /mě také zajímala o dám ti na ni jasnou odpověď. Základní desky s čipsetem i865G,865PE,875P budou také podporovat nové procesory Prescott a to ve frekvencích 3,2-3,4-3,6. Potom přejdou nové procesory Prescott na SOCKET T. Pro socket T bodou nové procesory Prescott začínat na frekvenci 3,2-3,4-3,6 GHz.....? Odpověď je tedy jasná. Teď jsi kup pentium 4 s 800 MHz FSB /nejlépe 2,4 GHz/ a později ho vyměníš za prescotta /výběr 3 až 3,6 GHz/. Architektura procesoru Prescott bude na stejné frekvenci oproti Northwoodu mnohem rychlejší. Výhodou nové patice socket T bude PCI Express.
- West ho
- Nováček
- Kontaktovat uživatele: