PS: ted jsem prisel ještě na jednu zajimavou věc, ten internet prestane po 5 – 10ti minutach fungovai i když jsem ho před tim nespoustel, proste jako by tam byl nekde nastaven nejaky casovy limit….tak uz jsem z toho fakt jelen…
Po odinstalaci Zone Alarmu nejde net - Kuriozní situace...
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Yomega
- Začátečník

-
Po odinstalaci Zone Alarmu nejde net - Kuriozní situace...
Tak mam bohuzel zase broblem s internetem i když ne tak docela. Mel jsem firewall Zone Alarm. Nevyhovoval me, tak jsem ho odinstaloval (programem Total Uninstall). Poridil jsem si Kerio a vse bylo v pohode. Jenze včera jsem si vsiml, ze i když by mel byt zone alarm odinstalovany, tak na pozadi stále bezi jakasi aplikace vsmon.exe a zabira pamet. Normalne to odstranit neslo, tak jsem to asi nestastne natvrdo smazal v nouzovem rezimu. Sice uz se to nerozvaluje v pameti, ale od te doby mam mnohem horsi problem a to ze skoro nejde internet. Hned po tom co pocitac nastartuje je vse v poho net beha jako po mase…ale s zeleznou pravidelnosti za zhruba 5 – 10 minut po startu chodit prestane! Lepe receno nenabihaji stranky. Co fakt nechapu, ze například ICQ nebo Outlook funguji v pohode dal, takze s pripojenim nic není…Mam Firefox, Operu i Internet Explorer a vsechny se chovaji stejne…Prosim poradte jestli muzete, uz nevim co dal…..
PS: ted jsem prisel ještě na jednu zajimavou věc, ten internet prestane po 5 – 10ti minutach fungovai i když jsem ho před tim nespoustel, proste jako by tam byl nekde nastaven nejaky casovy limit….tak uz jsem z toho fakt jelen…