LG 4165 B

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
slavi
Nováček
Nováček

LG 4165 B

Příspěvek od slavi »

Dobrý den,potřeboval bych poradit.Mám od září palírnu LG 4165B a když sem si jí nechal nainstalovat,tak doba pálení u 90ti minutového filmu trvala zhruba 30 minut a tedˇ,když pálím tak už mě to trvá 45 minut a v tom spočívá můj problém.Sem laik a počítač sem si pořídil kvůli internetu a sem tam vypálit nějakej film.Nevím jestli mám reklamovat vypalovačku,nebo celej počítač.Předem moc děkuji za každou radu.
slavi
Nováček
Nováček

Příspěvek od slavi »

Zapoměl sem dodat,že pálím všechny filmi rychlostí 4x.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Podívej se, jestli máš zapnutou DMA...
Bathory
slavi
Nováček
Nováček

Příspěvek od slavi »

Bathory děkuji za radu to DMA jsme zapli a vrátil sem se zpátky na 30minut rychlostí 4x(90ti minutovej film).Připadá mě to jako kdybych pálil rychlostí 2x.Ještě dodám,že pálím na Verbatim -R.Chtěl bych se zeptat nešlo by to ještě stáhnout na cca 20minut.Kamarád říkal,že když pálí stejně dlouhej film stejnou rychlostí,tak ho má vypálenej za cca +- 17minut.Ještě jednou Ti děkuji za předchozí reakci moc si mě pomohl.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Vypadá to na rychlost 2x, protože 4x bys to měl za 15 minut. Zkus jinej firmware (novější) případně jiný média.
Bathory
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

90 minutovej film- ona vy se spíš hodila vědět velikost
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
johnn
Nováček
Nováček

Příspěvek od johnn »

napis verzi FW, moje stara LG4120 na 16xDVD-R Verbatim pali pouze 4x, pritom na 8xDVD-R Verbatim povoli overburning 12x...

zaple DMA nemusi taky resit rychlosti prenosu dat / jak to mas na ksandach, od kama to jde kam ?,co BIOS, co ti rika nabidka rychlosti v Neru a stav jeho bufferu pri paleni, resp. aktualni rychlost zapisu? / predpokladam Nero /, co ti rika Nero o diverech /aspi/ ?

pokud tomu nerozumis / bez urazky /, urcite bude nekdo v okoli, kdo ti poradi / ono kdyz nemas dany kus zeleza v prackach, tak je kazda rada pouze orientacni /
slavi
Nováček
Nováček

Příspěvek od slavi »

Tak Vám všem moc děkuji za příspěvky dopadlo to O.K.Už to pálím 15 minut rychlostí 4x.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Tak se s námi ještě poděl, čím to bylo... :)
Bathory
slavi
Nováček
Nováček

Příspěvek od slavi »

Bylo to tím DMA,měl sem ho vypnutej.Firmware mě kamarád taky stáhl,ale DMA byl ten problém.Už sem měl strach,že to budu muset posílat do Brna,protože ho mám v záruce.Tak ještě jednou velký dík a příjemné prožití svátků Vánočních.
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“