Propojení ?

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Magicie
Začátečník
Začátečník

Propojení ?

Příspěvek od Magicie »

Jaký je nejlepší způsob propojení TV s Notebookem a PC s Notebookem? Vlastním Acer Travelmate 220.
vlada83
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlada83 »

komp notas propoj pres kříženej sitovej kabel, teda pokud mas sitovku v kompu. Musis akorat ty veci nasdilet...
jinej zpusob je zbytecne drahej...usb kabely a podobne...
Komp - Deska: MSI K4 AV;Procesor: Athlon XP 2400+ (15*140 = 2,1 GHz); Chladič: Copper Silent 2-TC; Disk:Baracuda 120GB, WD 40Gb;RAM:768 MB (3x 256MB 333MHz);Grafika:Gainward Ti 4200 250/500->305/610 MHz; DVD:LG 4120B; TV Tuner: Genius - Video Wonder Pro III; case:Avance terminator C001! Razec Diamondback Plasma LE; LCD: Samsung Syncmaster 215TW
Ntb: Toshiba P200D - "17" lcd; Turion X2 - 2GHz; 3Gb RAM; 200Gb disk, ATI HD2600; audio Harman/Kardon
Lepší se 40krát zeptat, než jednou nevědět
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

no nevim jak chces pripojovat jinak nouta k TV nez pres S-Video jestli ho tam mas(je kvalitnejsi,barvy oddeleny) nebo pres obyc kompozit(zlutej video cinch) a s PC je asi nejlepsi pres krizenej TP kabel
Magicie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Magicie »

Problém je v tom, že mám v PC jednu síťovku a ta běží na kabelovém modemu, musel bych koupit rozbočovač a ten by vyšel asi na cenu usb kabelu, co se týče TV vstupu tak je tam myslím pouze vstup pro externí monitor je to ono?
vlada83
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlada83 »

ne to ono určo neí, to akorát píchneš svůj stolní monitor a notas ti obraz hodi do něj, myslim že sis kupoval repas ne? takže na s-video zapoměn, já ho nemám ani v notasu za 24k ...
a navíc jsou s tím problémy to kloudně rozchodit :(
Komp - Deska: MSI K4 AV;Procesor: Athlon XP 2400+ (15*140 = 2,1 GHz); Chladič: Copper Silent 2-TC; Disk:Baracuda 120GB, WD 40Gb;RAM:768 MB (3x 256MB 333MHz);Grafika:Gainward Ti 4200 250/500->305/610 MHz; DVD:LG 4120B; TV Tuner: Genius - Video Wonder Pro III; case:Avance terminator C001! Razec Diamondback Plasma LE; LCD: Samsung Syncmaster 215TW
Ntb: Toshiba P200D - "17" lcd; Turion X2 - 2GHz; 3Gb RAM; 200Gb disk, ATI HD2600; audio Harman/Kardon
Lepší se 40krát zeptat, než jednou nevědět
Magicie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Magicie »

vlada83 píše:ne to ono určo neí, to akorát píchneš svůj stolní monitor a notas ti obraz hodi do něj, myslim že sis kupoval repas ne? takže na s-video zapoměn, já ho nemám ani v notasu za 24k ...
Prej je nějaká redukce na klasickej D-SUB na CRT monitor, že bych ten noťas přece jen k TV dostal, kde a za kolik se to dá splašit, je to předpokládám asi jediná alternativa. Vyplatí se to? Momentálně mám domácí kino, ale tohle mě láká mohlo by to být více user friendly a o dost lepší.
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

vlada83 píše:ne to ono určo neí, to akorát píchneš svůj stolní monitor a notas ti obraz hodi do něj, myslim že sis kupoval repas ne? takže na s-video zapoměn, já ho nemám ani v notasu za 24k ...
prosimte co to povidas? s TV-OUTem zadny problemy nejsou dyt na tom nic neni.....a TV out podle me muzes mit jak na noutu za 20k tak za 40k...tady zalezi na vyrobci jestli tam chce ten modul davat...
Magicie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Magicie »

No jo, ale co s tím, kdybych to chtěl napojit na TV?
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“