Help pleas

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
James.86
Začátečník
Začátečník

Help pleas

Příspěvek od James.86 »

Mám disk Seagate Barracude IV pata 80GB rozdělený na 3oddíly..c systém, d mp3 a e data

A teď jsem zjistil, že oddíl d (pro mě ten nejdůležitější) nějak nefunguje :oops:

Když chci otevřít nějaký adresář tak mi to napíše "není přístupný" "přístup byl odepřen" ...co s tím??? Systém je NTFS

Díky moc za pomoc
Helstik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Helstik »

Ahoj zkus pripojit disk na jinem PC.
CPU: AMD Ryzen 9 5900X, CPU FAN: Noctua NH-C12P, MB: Aorus, RAM: Kingston 64 GB, SSD NVMe 2+2+4TB, HDD Seagate 16T , VGA: RTX 4070 Super, CASE: Thermaltake Armor VA8000BWS, POWER: Corsair Professional Gold AX850 850W, LCD: Benq 27 4K + Dell 24 4K
Trainzak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trainzak »

Zkus disk projet scandiskem nebo jestli máš nějakou podobnou lepší utilitku tak s ní.
James.86
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od James.86 »

Scandisk jsem zkoušel, včetnš vyhledávání vadných clusterů...k jinému PC momentálně nemám přístup
Helstik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Helstik »

Muzes zkusit utilitu primo od Seagatu ten Seatool.Jeste bych ho prubnul na nejakem ninem PC jestli se ti naskytne moznost
CPU: AMD Ryzen 9 5900X, CPU FAN: Noctua NH-C12P, MB: Aorus, RAM: Kingston 64 GB, SSD NVMe 2+2+4TB, HDD Seagate 16T , VGA: RTX 4070 Super, CASE: Thermaltake Armor VA8000BWS, POWER: Corsair Professional Gold AX850 850W, LCD: Benq 27 4K + Dell 24 4K
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Diskdoctor od Symantecu v Norton utilities (systemworks). Nerad to říkám, ale mne na takovouto věc pomohl jen formát :sad:
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
James.86
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od James.86 »

X-COM píše:Diskdoctor od Symantecu v Norton utilities (systemworks). Nerad to říkám, ale mne na takovouto věc pomohl jen formát :sad:
No nechtěl se s tím zbytečně drbat tak jsem taky dal format a jede to v pohodě teď...čirou náhodou jsem si totiž všecky ty data zálohovval u kámoše
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“