USB nefunguje

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Funda
Začátečník
Začátečník

USB nefunguje

Příspěvek od Funda »

Koupil jsem novej case, kterej má USB vpředu, takže jsem to zkusil napojit a nejelo to. Potom jsem to tedy vypojil a chtěl použít původní zadní USB konektory, ale ty najednou taky nefungují (resp. automatický připojení digifoťáku prostě nenaběhne, na foťáku je napsaný PC mode, ale xpéčka ho nedetkujou). Je možný, že jsem to USB nějak vyzkratoval nebo něco takovýho? Desku mám obstarožní ECS K7S6A, ale zatím byla bezproblémová. V systémových informacích to u USB rozbočovačů a řadičů ukazuje, že je všechno OK.
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Nezapojil jsi ty predni konektory nakopak? Jeden znamy to tak udelal, a odvaril si na takto zapojenem USB flash disk... Takze je mozne ze sis treba nejak poskodil vystupni obvody na fotaku...
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Co to je za case? Nektere "ne prilis kvalitni" casy tohle obcas delaj :/
0118 999 881 999 119 7253
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Kromě toho co psali nade mnou nezapojil jsi to do firewire?
Funda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Funda »

Firewire nemám. Foťák je v pohodě, ten jsem zkoušel v jiným kompu a naběhl bez potíží. Je pravda, že s tím zapojováním do front usb jsem trošku laboroval. Na té desce jsou volný konektory, který jsou označený jako LUSB1 a 2 a pak další dva, který jsou USB2 a 3. Nejdřív jsem ten drát od konektorů z casu vrzl do toho LUSB a když to nejelo, tak jsem zkusil i to USB2. Pak už mě nejely ani ty USB díry vzadu.
Funda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Funda »

Jo a ten case je colors-it
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“