JETWAY A689DAS - problem s prostredky

Pro procesory AMD Athlon 64, Athlon 64 X2, Athlon FX, Opteron, Sempron a další.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
LordikCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

JETWAY A689DAS - problem s prostredky

Příspěvek od LordikCZ »

Zdarec, mam desku JETWAY A689DAS (uz z te desky penim nemuzu na ni flashnout ani bios z nevysvetlitelnych duvou...v biosu je zaloska "Flash Part Write Protect" a ta ja zakazana takze by melo flashovani jet divny....) snazim se na ni rozjet Soundblaster Live 24 bit jenze mi to pise nedostatek prostředku (kod 12) ,ale nemužu zjistit s čim je v konfliktu zakazal jsem kde jakou blbost abych prostředky uvolnil ,ale neuvolnily se ty potřebny..Plz nevi nekdo jak zjistit s cim je v konfliktu?? dal jsem si to zadit podle prostředku a tam se nenasel sdileny IRQ ani nic jinyho sdilenyho..Mam winxp sp2. Predem diky za pomoc :-)

//edit Wilik - upraven nazev
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

zkus treba jiny ovladace.....rekl bych ze problem bude v tom
LordikCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LordikCZ »

Highlander píše:zkus treba jiny ovladace.....rekl bych ze problem bude v tom
nerek bych zkousel jsem ovladace z cd co bylo ke zvukovce pak jsem zkoušel nejnovějši z Creative a nakonec KX ani jedny si stim neporadi prave zkousim reinstal woken ,ale myslim ,ze az se doinstalujou tak si vubec nepomuzu....
Anarki
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Anarki »

Nazdar,
Na desce bys měl mít Jumper Bios Write Protect podívej se do manuálu kde se přesně nachází, vypni mašinu přepni do polohy Disabled a položka v Biosu by měla fungovat, resp aj bez ní by mělo jít flashnout bios.

Co se týče tvého problému, nakopej do prdele Win který momentálně používaš a dej si obyčejný XP ze SP1 popr. 1A
Už jsem se stretl s tím že milovaný Win se SP2 blokuje instalaci Sound Blaster zvukovek.
Taky s deskou kterou používáš si zrovna do oka nepadli, dělalo to problémy s texturama a co já vím s čím vším jěště.
Athlon 64 X2 6400 Black Edition+Zalman CNPS 9500, Abit KN9-Ultra, 4 Gb Corsair 6400C4DHX 2xWD Raptor 150GB 10krpm+ZALMAN ZM2HC2 500W Fortron 7800 GTX Asus nikdy více, Sound Blaster XFI Xtreme Music, Starší Big Tower ATX Cambridge Soundworks Gigaworks S750, 5.25 floppy, Logitech G5 Laser+Func Surface 1030 ...
Odpovědět

Zpět na „Socket 754, 939 a 940“