prepinani 2D /3D

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
charmie
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

prepinani 2D /3D

Příspěvek od charmie »

Ahoj,chtel jsem se zeptat,jestli kdyz si pretaktim X800Xt pomoci ATITool,tak jestli mi to bude prepinat mezi takty pro 2D mod a 3D mod?

Vim,ze kdyz jsem minule na jinou kartu (5900XT) pozuil Riva tuner,tak to delalo. Nemuze ji to prepinani nejak ublizit? Me se u ty GF prepinalo mezi 300 a 490 a nakonec mi odesla,takze si myslim,ze to bylo tim prepinanim :-(

A jeste jedna vec,kdyz tu kartu pratktuju a pobezi,je mozny,ze treba za ctvrt roku z niceho nic odejde?
Dekuji
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Karta tuto features nepodporuje..az x1000 rada..
Mac...
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: prepinani 2D /3D

Příspěvek od no-X »

charmie píše:Ahoj,chtel jsem se zeptat,jestli kdyz si pretaktim X800Xt pomoci ATITool,tak jestli mi to bude prepinat mezi takty pro 2D mod a 3D mod?

Vim,ze kdyz jsem minule na jinou kartu (5900XT) pozuil Riva tuner,tak to delalo. Nemuze ji to prepinani nejak ublizit? Me se u ty GF prepinalo mezi 300 a 490 a nakonec mi odesla,takze si myslim,ze to bylo tim prepinanim :-(

A jeste jedna vec,kdyz tu kartu pratktuju a pobezi,je mozny,ze treba za ctvrt roku z niceho nic odejde?
Dekuji
Určitě ti neodešla kvůli přepínání mezi 2D a 3D režimem :)
Nejlepší moderátor ve výslužbě
Smeli
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Smeli »

godlike píše:Karta tuto features nepodporuje..az x1000 rada..
A co použít ATi Tray Tools, tam je nastavení pro přepínání frekvencí pro 2D a 3D :wink:
Obrázek
Benu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Benu »

Pokud chceš používat přepínání 2D/3D, tak si to musíš v ATITools nastavit. Stejně tak v ATI Tray Tools. Pokud ti po takovém zásahu karta "odejde", tak ne proto, že používáš přepínání, ale spíš proto, že jsi ji přetaktoval (tedy že přepínáš do přetaktovaného stavu). Pokud si správně pamatuji, tak klepneš na "settings", pak pod záložkou "3D detection" (nebo něco podobného) nastavíš předem uložené profily pro přepínání. Jinak pokazit se může cokoliv z jakýchkoli příčin (jaká otázka, taková odpověď). Hodně štěstí.
charmie
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od charmie »

tudů píše:Pokud chceš používat přepínání 2D/3D, tak si to musíš v ATITools nastavit. Stejně tak v ATI Tray Tools. Pokud ti po takovém zásahu karta "odejde", tak ne proto, že používáš přepínání, ale spíš proto, že jsi ji přetaktoval (tedy že přepínáš do přetaktovaného stavu). Pokud si správně pamatuji, tak klepneš na "settings", pak pod záložkou "3D detection" (nebo něco podobného) nastavíš předem uložené profily pro přepínání. Jinak pokazit se může cokoliv z jakýchkoli příčin (jaká otázka, taková odpověď). Hodně štěstí.
No,to je presne to co myslim - me to u ty Greforce prepinalo mezi 300 Mhz a 490 Mhz (a pritom default nastaveni jadra bylo 390 :-( ). Automaticky se to tak nastavilo.
kolo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kolo »

Stači taktovat v 3D........
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“