Reinstalace Windows XP

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
0x
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Reinstalace Windows XP

Příspěvek od 0x »

Zdravim, potreboval jsem reinstalovat XPcka (SP2), protoze uz mi to proste jde pomalu, obcasny zaseknuti a zadrhavani.. No to je jedno. Ted k mymu problemu - Kdyz dam do PC cdcko Service Pack 2 a chci to dat znovu instalovat, tak tam mam "Zjistovani aktualni konfigurace - Vytvareni seznamu ovladacu jinych vyrobcu - Vytvareni soupisu - Kontrola kodu Product Key - Spousteni procesu pred instalovanim..." a tak dale, proste normalni instalace. Jede to krasne, uz se instalujou soubory.. Jenze po par minutach mi to vyhodi hlasku : "Pristup byl odepren. Instalace aktualizace Service Pack 2 nebyla dokoncena. System Windows XP byl aktualizovan pouze castecne a pravdepodobne nebude spravne pracovat."

Docela neprijemny ne? Jak to mam jinak preinstalovat? Nevim si s tim rady :(

Diky za pomoc.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

v adresáři windows bys měl mít tyhle 3 soubory: Setupapi.log, Svcpack.log, Spuninst.log. Mrkni se do nich, určitě tam bude na čem se to zaseklo.
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
nanuk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nanuk »

je ten sp2 co mas kompatibilny s tou verziou xp co mas? ak sa chystas aj na reinstall tak skus nlite, a instalacku xp patchni sp2 este pred instalaciou, a potom sa Ti nainstaluje uz priamo xp+sp2
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... ight=nlite
OT: mas haluzny nick, predvcerom som ho pouzil na jednom chate :)
CPU: Intel C2D E6550 + AC Freezer7 Pro - MB: MSI-P6N SLI Platinum VGA Saphire Radeon HD 4670 RAM: DDR2 6GB 800 MHZ RAID0 2xHDD: SAMSUNG 500GB SATA2 16MB HD501LJ - CD-RW: MSI - CD-RW 52x32x52x - DVD-RW: LG GSA-4163B - LCD: Samsung 204B - Samsung 2243nw - Samsung LE40A656 - Keyboard: Logitech Iluminated Keyboard - Mouse: Microsoft Wireless Lase Mouse 6000 Case: Thermaltake Armor JR WC3000SWA - Notebook: HP Pavilion DV6670 - Handheld: BlackBerry 8900 - Phone: Apple iPhone 3GS 32GB - Operator: O R A N G E
0x
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 0x »

nanuk píše:je ten sp2 co mas kompatibilny s tou verziou xp co mas? ak sa chystas aj na reinstall tak skus nlite, a instalacku xp patchni sp2 este pred instalaciou, a potom sa Ti nainstaluje uz priamo xp+sp2
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... ight=nlite
OT: mas haluzny nick, predvcerom som ho pouzil na jednom chate :)
Jo, mam takovy to CD so rozesilal Microsoft s SP2. Mel jsem ho schovany pro pripadnou reinstalaci, ale proste mi to nejde :(. Jinak SP2 jsem poprvy instaloval tak, ze jsem ho stahl ze stranek Microsoftu - a v pohode.

Jinak ten NLite jsem nepochopil. Jak to mam patchnout? Neni mi to jasny... dik

EDIT: Tak uz jsem to updatoval instalacku SP2kama.. jdu instalovat, zatim dik ;)
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Reinstalace Windows XP

Příspěvek od Shit »

0x píše:......
Nabootuj z CD, formát atd....
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“