Zdravím, potřeboval bych poradit. Vypadává mi internet a chtěl bych zjistit jestli je závada u mě, nebo u mého poskytovatele. Potřeboval bych prográmek, který by mi neustále ukazoval, zda jsem připojen a ve chvíli kdy je spojení ztraceno, aby mi to oznámil
díky a přeji krásné svátky
permanentní sledování sítě
- eftik
- Začátečník

-
permanentní sledování sítě
Athlon 4000+ s939 ,Asus A8X, 2GRAM , WD 160GB Sata,zdroj 460W,GK Ati x1950gt, DVD-RW Samsung
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No já to dělám tak, že si udělám tracertem .txt se IPnama a pak postupně pingám ty adresy, který mi tracert hodil - a poznám to poměrně spolehlivě - jinak takovej pěknej identifikátor "nejede mi net" je gmail notifier - sice je k něčemu úplně jinýmu, ale co.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

- eftik
- Začátečník

-
díky za radu moderátorovi
jestli jsi chtěl ukázat jak jsi vzdělaný a ostatní jsou dementi, tak sis to mohl odpustit. já myslím že každý normální člověk můj dotaz pochopil.
Athlon 4000+ s939 ,Asus A8X, 2GRAM , WD 160GB Sata,zdroj 460W,GK Ati x1950gt, DVD-RW Samsung
- zombux
- Odborník PCT

Re: díky za radu moderátorovi
to fakt ne, jen pochop že tady se ptají jak totální lamy, tak i zkušený lidi který mají problém, a je lepší se ptát polopatěeftik píše:jestli jsi chtěl ukázat jak jsi vzdělaný a ostatní jsou dementi, tak sis to mohl odpustit. já myslím že každý normální člověk můj dotaz pochopil.
ignorelist: kremrole a dezoláti