permanentní sledování sítě

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
eftik
Začátečník
Začátečník

permanentní sledování sítě

Příspěvek od eftik »

Zdravím, potřeboval bych poradit. Vypadává mi internet a chtěl bych zjistit jestli je závada u mě, nebo u mého poskytovatele. Potřeboval bych prográmek, který by mi neustále ukazoval, zda jsem připojen a ve chvíli kdy je spojení ztraceno, aby mi to oznámil

díky a přeji krásné svátky
Athlon 4000+ s939 ,Asus A8X, 2GRAM , WD 160GB Sata,zdroj 460W,GK Ati x1950gt, DVD-RW Samsung
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

co to je připojen? co to je ztraceno?
můžeš leda tak dělat opakovaný tracert a sledovat kde se to posere :wink:
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

No já to dělám tak, že si udělám tracertem .txt se IPnama a pak postupně pingám ty adresy, který mi tracert hodil - a poznám to poměrně spolehlivě - jinak takovej pěknej identifikátor "nejede mi net" je gmail notifier - sice je k něčemu úplně jinýmu, ale co.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
eftik
Začátečník
Začátečník

díky za radu moderátorovi

Příspěvek od eftik »

jestli jsi chtěl ukázat jak jsi vzdělaný a ostatní jsou dementi, tak sis to mohl odpustit. já myslím že každý normální člověk můj dotaz pochopil.
Athlon 4000+ s939 ,Asus A8X, 2GRAM , WD 160GB Sata,zdroj 460W,GK Ati x1950gt, DVD-RW Samsung
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: díky za radu moderátorovi

Příspěvek od zombux »

eftik píše:jestli jsi chtěl ukázat jak jsi vzdělaný a ostatní jsou dementi, tak sis to mohl odpustit. já myslím že každý normální člověk můj dotaz pochopil.
to fakt ne, jen pochop že tady se ptají jak totální lamy, tak i zkušený lidi který mají problém, a je lepší se ptát polopatě :wink:
ignorelist: kremrole a dezoláti
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“