USB to USB poradte jak na to?

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
hugoventil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

USB to USB poradte jak na to?

Příspěvek od hugoventil »

Mam Kouwell 585 USB laplink cable a potrebuju poradit s nastavenim, aby to slapalo.. Mam naistalovany soft PCtoPC, na obou kompech se to tvari jako aktivni, ale packety nikde a ping taky ne e. Na prvnim mam 192.168.0.1 a na druhy 192.168.0.2. Skupinu mam stejnou, firewall je vypnutej a USB taky funguje... kdo vi, tak mi zkuste poradit.

Dika

Hugos
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Napiš přesné označení toho kabelu.
Je to 585 - link cable, nebo 585A - network cable?

Pokud je to 585 tak ten neumí síť jako takovou (ip protokol atd..) ale komunikace funguje jen v tom programu a musíš ho spustit na obouch PC.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
hugoventil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hugoventil »

Jája píše:Napiš přesné označení toho kabelu.

Pokud je to 585 tak ten neumí síť jako takovou (ip protokol atd..) ale komunikace funguje jen v tom programu a musíš ho spustit na obouch PC.
Diky Ti moc! Zatim se nenasel nikdo, kdo by mi poradil... asi o tom nikdo moc nevi:) problem mam v typu kabelu, jeste jednou dik!

Hugo
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

hugoventil píše:
Jája píše:Napiš přesné označení toho kabelu.

Diky Ti moc! Zatim se nenasel nikdo, kdo by mi poradil... asi o tom nikdo moc nevi:) problem mam v typu kabelu, jeste jednou dik!

Hugo
Rádo se stalo :roll:
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

hádám že nepůjde propojit dva kompy jen tak USB kabelem a pak na to pustit nějakej prográmek... :?
ignorelist: kremrole a dezoláti
€agle
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od €agle »

zombie píše:hádám že nepůjde propojit dva kompy jen tak USB kabelem a pak na to pustit nějakej prográmek... :?
No obycejnym kabelem ne, ale autor pise, ze na to ma ten specialni, se kterym to propojit de :wink:
Eagle3D Engine under developement

Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

€agle píše:
zombie píše:hádám že nepůjde propojit dva kompy jen tak USB kabelem a pak na to pustit nějakej prográmek... :?
No obycejnym kabelem ne, ale autor pise, ze na to ma ten specialni, se kterym to propojit de :wink:
Já vim, to nebylo úplně k věci, jen mě zajímalo co udělá obyčejnej kabel :oops:
ignorelist: kremrole a dezoláti
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

zombie píše:
€agle píše: No obycejnym kabelem ne, ale autor pise, ze na to ma ten specialni, se kterym to propojit de :wink:
Já vim, to nebylo úplně k věci, jen mě zajímalo co udělá obyčejnej kabel :oops:
MSi dřív dělalo desky který měly v sobě integrovanou podporu pro spojování pc-pc přes usb - pak stačil jen obyčejnej kabel USB A-A.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“