kopie hry pro děti REX od Fi.Mindscape
Moderátor: Baneshee
- jajapv
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
kopie hry pro děti REX od Fi.Mindscape
Koupil jsem original hry Rex,je to plošinovka pro děti.Vím že děti jsou divoké tak si chci udělat kopii aby original nezničiliy.V Clony XXL mi to najde vadné sektory na tuto ochranu jsem nadstavil i tento profil v Alcohol 120% nebo CloneCD.Ale při 86% to dál už nechce číst.CD vypadá zespoda jako když je na něm ochrana CACTUS jako u audio cd.Poraďtě jak udělat kopii.Zatím se mit vždy povedlo ale teď si nevím rady.
AMD X2 6000,Asus M2N-E,DDR Adata Extreme 2x2GB 800MHz 4-4-4-12,ATI SAPHIRE 4850 512MB,Hitachi SATA II 250Gb,WD SAII 640Gb,Asus 2014BLT,Optiarc 7173S,Win 7 Professionall 64bit,Canon MP610,Logitech set MX4200laser,CANON EOS 400D
- Spectral
- Středně pokročilý

-
Re: kopie hry pro děti REX od Fi.Mindscape
Doporučím ti server http://www.cdr.cz. Tam o tom najdeš vše.jajapv píše:Koupil jsem original hry Rex,je to plošinovka pro děti.Vím že děti jsou divoké tak si chci udělat kopii aby original nezničiliy.V Clony XXL mi to najde vadné sektory na tuto ochranu jsem nadstavil i tento profil v Alcohol 120% nebo CloneCD.Ale při 86% to dál už nechce číst.CD vypadá zespoda jako když je na něm ochrana CACTUS jako u audio cd.Poraďtě jak udělat kopii.Zatím se mit vždy povedlo ale teď si nevím rady.
Veterán
- Tango Bravo
- Začátečník

- Lemra
- Čestný člen

Co myslíš tím, že to nechce číst? Na některejch CD ROM mechanikách trvá čtení image souborů někdy dost dlouho (třeba CCD načítal kdysi WWP na Teac 40x 12 hodin... zatím rekord
- tam nejsou vadný sektory po blokách, ale skoro po jednom...). Nebo zkus načíst image disku BlindReadem (je rychlej a dost dobrej) a pak ho normálka vypálíš třeba v Alcoholu...
..