Problém s Inno 3D GeForce6600

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Daber
Nováček
Nováček

Problém s Inno 3D GeForce6600

Příspěvek od Daber »

Můžete mi někdo pomoci?Mám Inno 3D GeForce 6600 a po nainstalování mi místo zlepšení nastal problém.Postavy a okolí prosvítá.Co s tím.Zkoušel jsem i jiné ovladače,ale problém to nevyřešilo.
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

jaky si daval drivery a na jake to mas sestave?
....ze by to byl MELOUN
Pajon
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pajon »

Koupil jsem taky Inno 3D GeForce 6600 misto staryho radeonu,ale nic se nezmenilo...hry( i starsi!!! se trhaji jako prase,2D des jak to cuka!!!)vubec jsem nepoznal rozdil,krome lehci penezenky. Cucl jsem nejnovejsi ovladace od Nvidie a zase nic...napajena je jen z AGP,tak tam sem to nezvoral....(procak 1700+, DDR 512,deska je nejaka asuska A7...koupena loni,zdroj 300W) Prosim o radu...je neco spatne nastavenyho v biosu???Nebo ho zkusit nechat flesnout???melo by to nejakej efekt??? cim zacit???gde je chyba??? hodit to voknem???diky aspon za nejakej tip
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Odinstaloval jsi ovladace od Radeonu ? Dost často se stává, že je nutné reinstalonout celej systém když přecházíš z ATI na NV (a naopak)
Goldnoob team proud member!
Pajon
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pajon »

jooooo voinstaloval,cely a komplet,ale celej reiinstal voken?no co zkusim to,snad to pomuze.....aspon si tam uklidim-))))
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

tak tady je vic veci , chce to opet udelat klasicky postupy , tj vyzkouset treba 5 druhu driveru , naprat tam znova DirectX , zkusit reinstalovat WIN , prdnout tam ovladace na desku , mrknou v jakem rezimu karta bezi , jestli neni problem ala PCI , mrknout na kolika bezi MHZ , rychlost FSB atp atp
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
Pajon
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pajon »

zkusim wokna,drajvry,direkt,desku,ale nevim co je problem ala PCI???nejsu zase zadnej pocitacovej mag...diky
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

tj ze tam nemas drivery na desku cili na AGP a pak grafiky pracuje v rezimu "PCI" tj neco jako AGP 1X proste silene to brzdi GK
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
Pajon
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pajon »

ha,tak to budu muset vo vikendu vsechno skouknout,kazdopadne zatim diky
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“