Problém s Inno 3D GeForce6600
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Daber
- Nováček

-
Problém s Inno 3D GeForce6600
Můžete mi někdo pomoci?Mám Inno 3D GeForce 6600 a po nainstalování mi místo zlepšení nastal problém.Postavy a okolí prosvítá.Co s tím.Zkoušel jsem i jiné ovladače,ale problém to nevyřešilo.
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Pajon
- Nováček

-
Koupil jsem taky Inno 3D GeForce 6600 misto staryho radeonu,ale nic se nezmenilo...hry( i starsi!!! se trhaji jako prase,2D des jak to cuka!!!)vubec jsem nepoznal rozdil,krome lehci penezenky. Cucl jsem nejnovejsi ovladace od Nvidie a zase nic...napajena je jen z AGP,tak tam sem to nezvoral....(procak 1700+, DDR 512,deska je nejaka asuska A7...koupena loni,zdroj 300W) Prosim o radu...je neco spatne nastavenyho v biosu???Nebo ho zkusit nechat flesnout???melo by to nejakej efekt??? cim zacit???gde je chyba??? hodit to voknem???diky aspon za nejakej tip
- Thellwin
- Administrátor

- Pajon
- Nováček

-
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tak tady je vic veci , chce to opet udelat klasicky postupy , tj vyzkouset treba 5 druhu driveru , naprat tam znova DirectX , zkusit reinstalovat WIN , prdnout tam ovladace na desku , mrknou v jakem rezimu karta bezi , jestli neni problem ala PCI , mrknout na kolika bezi MHZ , rychlost FSB atp atp
nejsem zde moc dostupny, duvodem je stavba baraku, omluvte prosim me zpozdeni na dobu 2 let .)
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
Opel Vectra 2.5 V6 CDX 203k
- Pajon
- Nováček

-
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: