Mam problem s game portom

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
jasvo
Nováček
Nováček

Mam problem s game portom

Příspěvek od jasvo »

Mám MB K7N2 Delta ILSR ktorá nemá game port. Po nainštaloví zvukovky mi hlási WXP chybu pri game porte (nedostatok systémových prostriedkov). Vo W98 to nainštolať šlo ale po pridaní volantu mi hlási že nie je pripojený čo je hlúposť. Skúsil som odpojiť zvukovku na doske ale nepomohlo to. Čo s tým?
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Mam problem s game portom

Příspěvek od Shit »

jasvo píše:Mám MB K7N2 Delta ILSR ktorá nemá game port. Po nainštaloví zvukovky mi hlási WXP chybu pri game porte (nedostatok systémových prostriedkov). Vo W98 to nainštolať šlo ale po pridaní volantu mi hlási že nie je pripojený čo je hlúposť. Skúsil som odpojiť zvukovku na doske ale nepomohlo to. Čo s tým?
Jakou máš sestavu - podrobněji ?
jasvo
Nováček
Nováček

Příspěvek od jasvo »

Zostava :
MSI K7N2 DELTA ILSR, BARTON 2500+, RADEON 9000 128, 512 RAM APACER 3, 20 GB Seagate 7200, TV All Wonder, zvuk Mercury (shit). Som v koncoch.
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Hmmm.... MSI.... No nic... Instalovals tam přídavnou zvukovku, nebo tu integrovanou ?
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
jasvo
Nováček
Nováček

Příspěvek od jasvo »

Inštaloval som naskôr prídavnú ale hneď pri naištalovaní game port hlásil chybu (č.12 nedostatok prostriedkov pre činnosť). Potom som to skúsil aj s integrovanou ale to isté. Pri pridávaní hracieho zariadenia mi hlási chybu s ovládačom game portu.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“