Prosím o radu, problémy se zpomalením chodu winXP
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Chozze
- Nováček

-
Prosím o radu, problémy se zpomalením chodu winXP
Prosím o radu, mám už delší čas problém s rychlostí a prací programů pod winXP... programy se spouštějí mnohem pomaleji než dříve. Když prohlížím např.v průzkumníku disky a potom chci průzkumníka vypnout tak to trvá asi tak 5 sekund. Stejně tak prohlížení v průzkumníku a mezi jednotlivými složkami trvá strašně dlouho, což dříve nedělalo... díky za příp.rady. (dle dřívějších rad jsem provedl vyčištění počítače a defragmentaci disků, pravidelně používám Ad-aware, Spybot a CWShredder)
- master88
- Začátečník

Tune Up 2006,Advanced System Optimizer (oba placené, umí kromě čistění disků a registrů celkovou optimalizaci systému, k Tune Up se dá stáhnou čeština, obě aplikace jsou free na 30 dní), freeware Easy Cleaner (zabudovaná čeština) popř. CCleaner
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami
Octavia II 2.0 TDI powah
Octavia II 2.0 TDI powah
- Chozze
- Nováček

-
Tak jsem zkusil Tune Up 2006, Easy Cleaner a CCleaner, ale bohužel je to stále stejné. Když prohlížím složky a soubory jednotlivých disků, tak vždycky když chci zavřít okno, tak se mi v levém horním rohu tam kde je název právě zobrazované složky zobrazí místo názvu "about:blank", okno složky se zobrazí celé bíle a trvá cca.5-7 vteřin než se okno zavře, což dříve nedělalo, zavíralo se takřka okamžitě....