Umira mi disk? nebo mam halucinace? - RAID 0

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Umira mi disk? nebo mam halucinace? - RAID 0

Příspěvek od OBR »

Zdar, mam 2x WD Raptor 36GB disky v RAID 0 (64kb stripping), vse jede v poradku, alespon se to tak zda ale kdyz dam benchmark Pcmark05 tak test HDD napise vysledek cteni/zapisu 0.0000000006MB/s! a vysledek testu 20 bodu, pred tejdnem to jeste fungovalo normalne! Nechcipa jeden disk nejak?
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

NO, myslím, že tady to PCMark trochu netrefil, při tak neuvěřitelně malé rychlosi bys bootoval hodiny...
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
Enttee
Nováček
Nováček

Re: Umira mi disk? nebo mam halucinace? - RAID 0

Příspěvek od Enttee »

OBR píše:Zdar, mam 2x WD Raptor 36GB disky v RAID 0 (64kb stripping), vse jede v poradku, alespon se to tak zda ale kdyz dam benchmark Pcmark05 tak test HDD napise vysledek cteni/zapisu 0.0000000006MB/s! a vysledek testu 20 bodu, pred tejdnem to jeste fungovalo normalne! Nechcipa jeden disk nejak?
S.M.A.R.T.?
P4 Press 3@3,4Ghz; 2x1Gb Corsair CL2 DDR1, MSI 4200Ti 8x 310/610 ; Mozno i hdd, :)
Ibm T60 1400x1050
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

no v RAIDu si smart neprohlidnes...
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

OBR píše:no v RAIDu si smart neprohlidnes...
bych widel jako chybu software....me to delalo taky na 36GB raptoru...a kdyz jsem pak preinstaloval wokna tak to fakalo v poho :)

sry za OT.....odpovis me obre nekdy na muj dotaz na SZ???
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“