Pomozte mi s barvou na TV

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Josef Mráček
Nováček
Nováček

Pomozte mi s barvou na TV

Příspěvek od Josef Mráček »

Zdravím Vás,
potřeboval bych poradit s barvou na televizoru. Zapojil jsem Svideo kabel do redukce Svideo - SCART a propojil přes video do televizoru. (Redukce se mi nevleze do televize, má moc velké osazení.)
Mám kartu GB 6600. V ovladači jsem si naklonoval požití monitoru na televizoru. Vše funguje správně, ale obraz je stále černobílý. Vyzkoušel jsem všechny normy, které tam jsou a nic. Zajímevé je, že startovací a ukončovací obrazovka XP jsou vidět barevně!
Četl jsem tady ve starších forech o propojení nějakých pinů, ale moc to mu nerozumím, to je mám propojit v té redukci?

Prosím, poreďte mi. Děkuji

Josef
dlib
Nováček
Nováček

Příspěvek od dlib »

Josef Mráček
Nováček
Nováček

Děkuji, vyzkoušim to. Mne tedy zaráží, že úvodní obrazovka je barevná a pak to přeskočí do černobílé. Čím to může být?

Josef
dlib
Nováček
Nováček

Příspěvek od dlib »

to neres, mne to pomohlo,mam leadtek 6600nonGT(na FX5200 mne to fungovalo bez uprav!)
cimrosek
Nováček
Nováček

Příspěvek od cimrosek »

ta startovaci obrazovka barevne je teda zvlaštni,ja zjistil toto,mel jsem stejny problem ale při zapojeni scartredukce do tv (nevim jak s videem,možna neco podobneho)nakonec jsem zjistil že musim v menu televizoru na zapojenem scartu zapnout s-video vstup pote mi naskočila barva,je dobre se podivat do menu tv jestli tv podporuje s-video vstup přes scart.když ne tak je zde uvedene řešeni nejlepši
Josef Mráček
Nováček
Nováček

Ještě mne napadlo, že bych zkusil redukci zbavit obalu a nacpat ji do konektoru na televizi - ta SVHS umí (a ta krabička mi tam zavazí). Možná, že by to šlo, jenže přeci nenechám v televizi jen dráty s volně visícími konektory! Asi propojím ty piny a bude to.
Josef
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“